Firma Chrapcio - zostawione ku przestrodze

Wątki nieaktywne a godne zachowania

Moderator: porcella

Regulamin forum
1. Do działu archiwum bez zgody admina nie wolno przenosić wątków z wyjątkiem:
a. nieaktywnych/zamkniętych wątków adopcyjnych;
b. wątków związanych z akcjami, imprezami które już miały miejsce.
W innych przypadkach tematy mogą zostać skasowane bez wcześniejszego ostrzeżenia.
Wątki przenoszone do działu "Archiwum" muszą zostać zamknięte.
Zablokowany
basia M
Miejscowość: zambrow
Kontakt:

Re: Sprzedam legowiska i domki! NA SPRZEDAŻ str. 44

Post autor: basia M »

Tuti , jutro wypłata :102:
tuttifrutti

Post autor: tuttifrutti »

Basiu twoja paczuszka jest gotowa miała puść jeszcze z dolnego śląska ale przywlokłam ją nieświadomie w worze z gotowcami do Krakowa :lol: przekazałam już do wysyłki więc na dniach oczekuj :buzki:
Fionka2014

Post autor: Fionka2014 »

tuttifrutti pisze:Wiesz co taki tunel długość ma koło 35cm, czasem też wychodzą ciut większe, wysokość około 16cm. Cena takiego tunelu to 20zł a bez podusi dodatkowej 15cm
A średnica jaka ? Mój pulpet sie tam zmieści i obróci ? :lol:
tuttifrutti

ten półokrągły w najwyższym punkcie ma około 16cm, okrągłe tunele też mają około tylu cm średnicę, ale jak coś to nie ma problemu zrobić większy :D
Fionka2014

Post autor: Fionka2014 »

tuttifrutti pisze:ten półokrągły w najwyższym punkcie ma około 16cm, okrągłe tunele też mają około tylu cm średnicę, ale jak coś to nie ma problemu zrobić większy :D
Ok wrócę do domu to wymierzę czy wystarczy czy lepiej poszerzyć. :D
Tak czy siak jestem zdecydowana :) wierzch zebra środek jakiś ładny róż. :)
tuttifrutti

Oki będzie ;) nie ma problemu z poszerzaniem czy pomniejszaniem, więc pomierz sobie na spokojnie i jak coś to pisz ;)
TasiaFela

Post autor: TasiaFela »

Witam, czy w takim tunelu zmieści się królik miniaturka? jeśli nie to czy ewentualnie można zamówić troszkę większy?
Awatar użytkownika
Lilith88
Miejscowość: Gdańsk
Kontakt:

Post autor: Lilith88 »

Ja muszę zacząć spisywać co potrzebuję, co mi do głowy wpadło, że chcę.. Generalnie trochę mi się wizja kolorystyczna zmieniła razem z C&C :? Kurcze będzie tego trochę i już się boję ile za to wszystko wyjdzie więc Fionka nie martw się ja też pójdę z torbami ;)
tuttifrutti

TasiaFela nie ma problemu uszyć pod królika tylko żebym wiedziała mniej więcej jakie wymiary, a nie mam żadnych króliczych uszu w pobliżu żeby przymierzyć ;) Szyje dla psiaków i kociaków więc z królikiem też nie ma problemu.

Lilith hahahaha... aż się boje :szczerbaty: Szalejesz z C&C a ja potem z domu nie wyjdę hahahhaa.... przy maszynie będę nawet obiad jeść :lol:
maleńka

Post autor: maleńka »

Ja spisuję ale co pięć minut zmieniam plany.. Bo tu coś zobaczę, tu widzę inne połączenie kolorów i mi się podoba itd :roll:
Zablokowany

Wróć do „Archiwum”