Cacanka[*] & Sąsiadek[*] + Bajka & Brawurka
Moderator: pastuszek
Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
- sosnowa
- Miejscowość: Warszawa
- Kontakt:
Re: Cacanka & Sąsiadek - moje dwa skarby!
Dopiero teraz tu weszłam wbrew zasadzie, że już nie mogę czytac więcej wątków ni i klops. Uwielbiam teddiki, więc się rozpłynęłam, Sąsiadek musi byc gigantem, skoro Cacanka jest od niego mniejsza A jak jeszcze dojdą paproszki, to mnie stąd kijem będziecie wyganiać
Rogatko, w sumie to chętnie bym zobaczyła jak wygląda rodowód Cacanki. Mogłabyś mi jego zawartość zeskanować i wysłać na maila? Do niczego nie jest mi potrzebny, ale tak z czystej ciekawości chciałabym zobaczyć co tam jest.
Młode świnki będą z adopcji (Bajka i Brawurka): http://forum.swinkimorskie.eu/viewtopic.php?f=12&t=5025 Podobno są w typie rasy rex.
Sosnowa Cacanka (ok.1200g) jest większa i dłuża od Sąsiadka(ok.970g). Na zdjęciach Sąsiadek była bliżej telefonu i to persektywa sprawia, że może się wydawać większa.
Młode świnki będą z adopcji (Bajka i Brawurka): http://forum.swinkimorskie.eu/viewtopic.php?f=12&t=5025 Podobno są w typie rasy rex.
Sosnowa Cacanka (ok.1200g) jest większa i dłuża od Sąsiadka(ok.970g). Na zdjęciach Sąsiadek była bliżej telefonu i to persektywa sprawia, że może się wydawać większa.
- Lilith88
- Miejscowość: Gdańsk
- Kontakt:
Moi w ogóle nie mają rodowodu, bo się urodzili jak Pani Hania już nie była zrzeszona tak więc wiem tylko tyle że ich rodzice są z rodowodami a oni to już jakby z pseudo
Już się zdjęć całej czwórki nie mogę doczekać i super, że się na dwie zdecydowałaś
Już się zdjęć całej czwórki nie mogę doczekać i super, że się na dwie zdecydowałaś
Jakie śliczne nowe pipki Potargane pomponiki!!
- sosnowa
- Miejscowość: Warszawa
- Kontakt:
1200 to akurat jak na teddika. Ale będzie wesoło przy czwórce!
- Cynthia
- Moderator globalny
- Miejscowość: Kęty/Zielonka
- Kontakt:
Wesoło to mało powiedziane Bajka jest grzeczna ale Bójka i Brawurka Zwrotów i skarg nie przyjmuję
Ciekawie będzie
Jutro do nas przyjeżdżają. Dzisiaj wieczorem jeszcze odbieram moje dziewczynki z hotelika cioci.
Jutro do nas przyjeżdżają. Dzisiaj wieczorem jeszcze odbieram moje dziewczynki z hotelika cioci.
Powodzenia z łączeniem. No i czekamy na zdjęcia
Łączenie od 20 minut. Cacanka sprawdza, czy wlosy Brawurki są siankiem. Wszystkie ze soba gadają. Na razie intensywnie jedzą siano i największe "konflikty" są pomiedzy Sąsiadkiem i Cacanka Także jest dobrze.
- Cynthia
- Moderator globalny
- Miejscowość: Kęty/Zielonka
- Kontakt: