Regulamin forum
1. Do działu archiwum bez zgody admina nie wolno przenosić wątków z wyjątkiem:
a. nieaktywnych/zamkniętych wątków adopcyjnych;
b. wątków związanych z akcjami, imprezami które już miały miejsce.
W innych przypadkach tematy mogą zostać skasowane bez wcześniejszego ostrzeżenia.
Wątki przenoszone do działu "Archiwum" muszą zostać zamknięte.
Pooglądałam jakie materiały miałaś i nie rzucili mi sie w oczy... Moze jakaś kratka prościutka jakby dostawca miał.. Nosze sie z zamiarem kupna takiego kompletu jak ten czerwony w paski... Hmmm..???
Tutti,pamiętasz ten zestaw w żabki,który zamówiłam?Chcialabym się zapytać ile by kosztował taki hamaczek w komplecie z karabińczykami w żabki (Wiem,że teraz pewnie nie masz materiału i widziałam,że uszyłaś podobny zestaw tylko zamiast rózu był niebieski;mnie interesuje ten z różem)ale gdybyś miała ten sam materiał z,którego uszyłaś ten zestaw w żabki dla mnie to mi odpisz tutaj
Norki *.*
Zamówiłam u pastuszka tunel i kapciocha. Jeszcze norki mi brakuje!!! Fajne są te na sprzedaż, sztywne i w ogóle. Tylko szkoda że ta w muffinki jest biała z zewnątrz
Ostatnio zmieniony 22 sie 2015, 9:17 przez Werusiek, łącznie zmieniany 1 raz.
Świnki wszystko osiusiały (poduszki i legowisko), więc nastąpiła zmiana aranżacji wnętrza i wszedł domek narożny i znowu wigwan, który poprzednio nie miał powodzenia. I co się okazało? Trafiony - zatopiony. Felicja zakochana w domku. Nie wylazła z niego prawie cały dzień a było dosyć ciepło. Michasia zagnieździła się w wigwamie. Blanka natomiast siedzi pod hamakiem.
DS: Śnieżka, Tula i Kokosanka
-------------
Za TM: Filuta, Karmelka, Toffi, Colori, Choco, Blanka, Felicja, Majka, Michasia i Miłka