To trzymam kciuki aby ta WPA odbyła się jak najszybciej bo mieszkanko chłopakom przygotowałeś superSjell pisze:no ja tez czekam na WPA i troche mnie juz denerwuje .Brak kontaktu wolontariusza , ktory ma pzreprowadzic wizyte , ale jeszcze czekam... bo te dwie swinki sa boskie!
Cropp i Deep - przystojni panowie w DS
Moderator: silje
- awa39
- Miejscowość: Bydgoszcz
- Kontakt:
Re: Cropp i Deep - przystojni panowie szukają domku [Poznań]
Pozostaną w sercu: http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... =71&t=7966
-
- Miejscowość: Jelenia Góra
- Kontakt:
Dzieki! mam nadzieje ze starczy mi cierpliwosci , bo wszyscy w kolo mi mowia zebym sobie kupil w zoologu , bo szybciej i nie trzeba "cudowac" z WPA i umowa adopcyjna...
-
- Kontakt:
zaczynam byc poirytowany ta cala sytuacja a raczej szopka , z ta cala mondo cane ... co napisze to dostaje automatyczna wiadomosc , ze dziekuja i sie odezwa...a kontaktu niema nadal.Mozna tlumaczyc z ewolontariat ze cos tam , ale niepodoba mi sie to coraz bardziej.
Dzis sie wolontariusz licytuje ze on mi odpisal a ja jemu nie...niepowazne to wszystko...
Agrr... no wstepnie juz jestem umowiony na wizyte , mam nadzieje ze w koncu dojdzie do skutku!
Dzis sie wolontariusz licytuje ze on mi odpisal a ja jemu nie...niepowazne to wszystko...
Agrr... no wstepnie juz jestem umowiony na wizyte , mam nadzieje ze w koncu dojdzie do skutku!
Dokładnie Cię rozumiem
Ja też pół roku temu miałam problem z adopcją z wizytami itd. aż w końcu zrezygnowałam bo poczułam się tak jakby nikomu nie zależało na tym aby świnki znalazły dom i żebym je przygarnęła. Jakby ktoś robił mi łaskę, że odda mi prosiaka pod opiekę.
Znalazłam świnkę z ogłoszenia i ja przygarnęłam. Darowałam sobie adopcje.
Po pół roku zarejestrowałam się na forum i postanowiłam jeszcze raz spróbować zaadoptować świnkę bo mój Maniek potrzebował towarzysza. Nie chciałam żeby był samotny.
Wiem że dużo osób się poddaje i idą do pierwszego lepszego zoologa po takich trudnościach z zaadoptowaniem zwierzaka.
Ja spróbowałam jeszcze raz, całe szczęście trafiłam na osobę która szybko i sprawnie przeprowadziła adopcje
Są tu ludzie którym naprawdę zależy na tym aby świnki miały dobrze i szybko znajdowały dobre i kochające domy i nie stwarzają problemów tam gdzie ich nie ma.
Widocznie tak musiało być dzięki temu, że za pierwszym razem się nie udało mam Mańka (prosiaczka z ogłoszenia) a za tydzień przyjedzie do mnie świnka którą udało się adoptować wszystko dobrze się skończyło
Ja też pół roku temu miałam problem z adopcją z wizytami itd. aż w końcu zrezygnowałam bo poczułam się tak jakby nikomu nie zależało na tym aby świnki znalazły dom i żebym je przygarnęła. Jakby ktoś robił mi łaskę, że odda mi prosiaka pod opiekę.
Znalazłam świnkę z ogłoszenia i ja przygarnęłam. Darowałam sobie adopcje.
Po pół roku zarejestrowałam się na forum i postanowiłam jeszcze raz spróbować zaadoptować świnkę bo mój Maniek potrzebował towarzysza. Nie chciałam żeby był samotny.
Wiem że dużo osób się poddaje i idą do pierwszego lepszego zoologa po takich trudnościach z zaadoptowaniem zwierzaka.
Ja spróbowałam jeszcze raz, całe szczęście trafiłam na osobę która szybko i sprawnie przeprowadziła adopcje
Są tu ludzie którym naprawdę zależy na tym aby świnki miały dobrze i szybko znajdowały dobre i kochające domy i nie stwarzają problemów tam gdzie ich nie ma.
Widocznie tak musiało być dzięki temu, że za pierwszym razem się nie udało mam Mańka (prosiaczka z ogłoszenia) a za tydzień przyjedzie do mnie świnka którą udało się adoptować wszystko dobrze się skończyło
-
- Kontakt:
w srode jestem umowiony w koncu na wizyte! U mnie z wizyta jest problem bo ludzi w moim miescie niema ze stowarzyszenia i ludzie z forum musieli posilkowac sie pomoca innej fundacji. Zobaczymy jak sie sprawy potocza...
Ja tez mialam ten sam problem, ale sie udalo i w piatek bede miala prosiaczka
Dla chcącego nie ma nic trudnego, trzymam kciuki zeby sie udalo
- porcella
- Moderator globalny
- Miejscowość: Warszawa
- Kontakt:
Kochani - jest nas na całą Polskę tylko około 80 osób z wolontariuszami włącznie, w tym najwięcej w największych miastach. Znamy się często tylko z forum, a przecież dzialamy w realu. Nie traktujcie nas, proszę, jak usługodawców, bo to bardziej skomplikowane - często DS wypatrzy do adopcji świnkę w innym mieście i wtedy trzeba organizować kogoś całkiem obcego do wizyty. Pomyślcie sami - ile razy w miesiącu znaleźlibyście kilka godzin, żeby pójść na rozmowę do obcych ludzi w sprawie obcej świnki? Jesteśmy tylko ludźmi - robimy ile się da, ale czasami są jakieś problemy. Nie pisze tego w tej konkretnej sprawie, tylko - tak - w ogóle...
I przepraszam za Offtop
I przepraszam za Offtop
-
- Kontakt:
i moge je tylko narazie ogladac na fotkach. Bo WPA i osoba z ktora mialo sie to odbyc to porazka. Ale jest szansa teraz na inna osobe i szybsze zalatwienie formalnosci. Mam nadzieje ze tym razem pojdzie to normalnie.