- imię świnki: Yami
- wiek świnki: ok 2,5-3 lata
- płeć świnki: samica
- numerek adopcyjny: 1115
- miejscowość, w której przebywa zwierzę, oraz u kogo: Wrocław, Corina
- historię zwierzęcia, przebyte choroby: świnka jest zdrowa,
- stan adopcji: Zarezerwowana
- wszelkie dodatkowe informacje dot. adopcji zwierzęcia: do innej świnki
- kontakt do osoby, u której przebywa zwierzę: kontakt PW lub e-mail corinasabate@interia.pl
Yami odebrałam 11 sierpnia ze schroniska we Wrocławiu. Ktoś wyrzucił tę świnkę pod blokiem... Wyobrażacie sobie?
Nie wystawiałam jej bo okazało się, że świnka jest w ciąży.
Na 1 października dr. Piasecki zalecił rentgen a wtedy dowiemy się czy konieczna będzie cesarka czy świnka urodzi normalnie.
Niecierpliwie czekam na maluchy, które po urodzeniu pojawią się w tym wątku do adopcji. Na bieżąco będę aktualizować informacje i zdjęcia
Yami to bardzo ufna i przyjacielska świneczka. Jest bardzo towarzyska względem ludzi i innych świnek. Woła i upomina się gdy jej czegoś brakuje i zagaduje gdy się przechodzi obok klatki. A do tego jest niezwykła bo ćwierka. Jeśli ktoś nie słyszał to jest to niesamowity dźwięk. Brzmi zupełnie jakby ptak wleciał mi do pokoju. Jak będę miała trochę czasu to wrzucę to na youtube
Jeżeli chcecie adoptować Yami proszę wysłać jasną PW i jasno wyrazić, że rezerwuje się świnkę.
Wiele razy miałam sytuacje, że ktoś napisał "a może""a gdyby". Nie. Chcecie Yami musicie być zdecydowani
Yami, świnkowa mama szuka szczęśliwego zakończenia[WROCŁAW]
Moderator: silje
Yami, świnkowa mama szuka szczęśliwego zakończenia[WROCŁAW]
Ostatnio zmieniony 29 wrz 2013, 16:14 przez Corina, łącznie zmieniany 3 razy.
Re: Yami, świnkowa mama szuka szczęśliwego zakończenia[WROC
Pięknotka
Jak można wyrzucić świnkę pod blokiem ...
Jak można wyrzucić świnkę pod blokiem ...
Nie wiem niektórzy myślą chyba ze świnka jest jak szczur i sobie poradzi...
Ale ślicznotka, od razu widać, że przyjaźnie nastawiona
Ooo, jaka śliczna. Szkoda, że nie mam dla niej miejsca (mam już dwa prośki), chętnie bym ją wzięła, ale niestety A tego co ją wyrzucił bym rączki urwała i dała do zabawy.
- Oldzah
- Miejscowość: Wrocław
- Kontakt:
Śliczna
NIe rozumiem ludzi którzy tak postępują
NIe rozumiem ludzi którzy tak postępują
Moje panny: Stefania i Bella
Za TM Stachu[*], Stefan[*], Tasia[*], Robin[*], Kreta[*], Helena[*]. Bibi[*]
Za TM Stachu[*], Stefan[*], Tasia[*], Robin[*], Kreta[*], Helena[*]. Bibi[*]
Ja też.. Ta świnka jest cudowna , będzie moim niespełnionym marzeniemOldzah pisze: NIe rozumiem ludzi którzy tak postępują
Jest przepiękna
26.09.13
A ja bym poprosiła o to ćwierkanie i nowe fotki jak to nie problem Czy wiadomo jak Yami się zachowuje w stosunku do innych świnek?
26.09.13
A ja bym poprosiła o to ćwierkanie i nowe fotki jak to nie problem Czy wiadomo jak Yami się zachowuje w stosunku do innych świnek?
Podeślę dziś wieczorem link do filmiku i porobię nowe zdjęcia. Z moimi świnkami biegała spokojnie, ale czasem wykazywała chęć dominacji także nie wiem. Teraz też jest w ciąży więc ma humory