Berta i Elma
Moderator: pastuszek
Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
-
ANYA
Re: Pigi, Fretka, Balbinka, Fifi&Rifi
Mojej kolezanki kot zalatwia sie do kibelka, a swinkom mozna zainstalowac mini kibelek 
-
katiusha
Aaaahahahahahahaahaaa!!!!! Zapodał sobie U-boota i nurkowanieDropsio pisze:Widziałam kiedyś nakładki na kibelek dla kota... Kto wymyśli i opatentuje takie dla świnek?![]()
Już to sobie wyobrażam - trzeba by było załatwić takim świnkom stały dostęp do łazienki. Kąpiesz się, a tu nagle ze sterty prania wyskakuje jakiś zagubiony prosiak.
Moja koleżanka ma kota, który właśnie jest nauczony załatwiać się w toalecie. Kiedyś wchodzi do łazienki, otwiera klapę... A z kibla wyskakuje przemoczonym, wkurzony kotBiedny, wpadł i chyba próbował złapać sie klapy - nie wyszło
-
Assia_B
Padlam z tym kotem w kiblu
Ja to marzę, żeby moi chłopcy do kuwety robili... Chyba jednak kupię im na próbę...
Ja to marzę, żeby moi chłopcy do kuwety robili... Chyba jednak kupię im na próbę...
-
Pani Strzyga
Pewnie zrobią z niej legowiskoAssia_B pisze:Padlam z tym kotem w kiblu![]()
- dortezka
- Miejscowość: Wrocław
- Kontakt:
Pigi tak naprawdę przestała pić około grudnia. Nie wiem czemu, może faktycznie nie potrzebuje?
Upał zaczął dawać się nam na poważnie we znaki. Nawet w nocy nie da się wywietrzyć mieszkania. Barykadujemy się jak możemy, ale temperatura doszła już do 28st
weekend ledwo przetrwałam.. sprzątanie to niezły fitness był, tak się upociłam.
Strzygo, my właśnie też ze względu na futro kudłów zrezygnowaliśmy z trocin bo otrzepywanie dziewczyn to był koszmar. Dry bed się nie sprawdził ze wzg na siry. Z mat jestem zadowolona. Oczywiście raz na jakiś czas Rifi się pod niego podkopuje ale cóż zrobić. Staram się brzegi przytrzasnąć czymś albo przysłonić.
Kot wyskakujący z kibelka! padłam
a potem Ci taki przychodzi, łasi się i próbuje przytulać brzydal..
Nie bardzo było kiedy porobić fotki do kalendarza, więc wczoraj zrobiłam powrót do przeszłości i wybierałam ze starych które mają ponad 1,5 Mb.. Nim wysłałam to wybiła 2 w nocy więc dziś w pracy umierałam.. a jeszcze zmieniliśmy biuro i usadzono mnie tak, że każdy gdziekolwiek by nie stał widzi mój monitor..
trochę wspomnień..
tata glon i jego dzieci

kosiam Cię pańciu..

jakieś 300g temu

i jeszcze Halinka (same się domyślajcie, na którym Halinka a na którym Rifcia
)

strasznie tęsknimy Halinko.. nie miał kto z nami jeść malinek w tym roku,.
żeby Was nie zanudzać aktualne fotki wrzucę następnym razem
Upał zaczął dawać się nam na poważnie we znaki. Nawet w nocy nie da się wywietrzyć mieszkania. Barykadujemy się jak możemy, ale temperatura doszła już do 28st
Strzygo, my właśnie też ze względu na futro kudłów zrezygnowaliśmy z trocin bo otrzepywanie dziewczyn to był koszmar. Dry bed się nie sprawdził ze wzg na siry. Z mat jestem zadowolona. Oczywiście raz na jakiś czas Rifi się pod niego podkopuje ale cóż zrobić. Staram się brzegi przytrzasnąć czymś albo przysłonić.
Kot wyskakujący z kibelka! padłam
Nie bardzo było kiedy porobić fotki do kalendarza, więc wczoraj zrobiłam powrót do przeszłości i wybierałam ze starych które mają ponad 1,5 Mb.. Nim wysłałam to wybiła 2 w nocy więc dziś w pracy umierałam.. a jeszcze zmieniliśmy biuro i usadzono mnie tak, że każdy gdziekolwiek by nie stał widzi mój monitor..
trochę wspomnień..
tata glon i jego dzieci

kosiam Cię pańciu..

jakieś 300g temu

i jeszcze Halinka (same się domyślajcie, na którym Halinka a na którym Rifcia

strasznie tęsknimy Halinko.. nie miał kto z nami jeść malinek w tym roku,.
żeby Was nie zanudzać aktualne fotki wrzucę następnym razem
Wątek moich Pipulek: 
http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... f=55&t=658
Halinko, Pigulku, Balbisiu, Fifi&Rifi, Freciu.. tęsknimy
http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... =71&t=4215
http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... f=55&t=658
Halinko, Pigulku, Balbisiu, Fifi&Rifi, Freciu.. tęsknimy
-
Dropsio
Rifcia jest na pierwszej i trzeciej fotce?
Halinka... Cały czas przykro

Halinka... Cały czas przykro
- Asita
- Miejscowość: Sopot
- Kontakt:
Och...wyszczerzone ząbki przy pożeraniu bazylii

Moje myszaki http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... =55&t=4152
Żurek i Alfredzik na zawsze pozostaną z nami
Żurek i Alfredzik na zawsze pozostaną z nami
- Lilith88
- Miejscowość: Gdańsk
- Kontakt:
Piękne foty
Ale ale!! Jakie Ty masz piękne piegi! Jak ja kocham piegi
Zazdroszczę, sama bym takie chciała a może mam z 5 bladych na nosku 
-
Dropsio
Czekaj czekaj, dortezka, Ty masz czarne włosy? Nie wiem czemu jakoś zawsze wyobrażałam Cię sobie jako brunetkę