Dlatego też wydaje mi się, że lepiej poszukać już wykastrowanego samca.
Lilith, czytałam wątek Tutka, no ale ciągle pozostaje nierozwiązany problem lokalowy - no i pewnie jeszcze jakiś czas pozostanie nierozwiązany, bo u mnie wchodzi w grę tylko rozbudowa klatki w górę.
Świnkonomicon: czas chorób
Moderator: pastuszek
Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
- Lilith88
- Miejscowość: Gdańsk
- Kontakt:
Re: Dwie rude kuzynki, czyli Appa i Momo
Faktycznie wielkość lokum to problem a świnki muszą się mieć gdzie ruszyć. A nie dałabyś rady np. dostawić kojca na stałe? Albo drugiej klatki z przodu jeśli na szerokość ci więcej niż 100cm nie wchodzi?
Też nie za bardzo, bo klatka stoi przy froncie regału i jeśli dostawię drugą, to nie będę mogła się do niego dostać.
Jak wyrzucisz regal to bedzie gdzie ustawic wieksza klatke
Ale ja lubię swój regał (No dobra, regał mi wisi, ale lubię swoje ksiązki;))
No i to jest myśl na co Ci regał? Świnką na pewno się nie przydaANYA pisze:Jak wyrzucisz regal to bedzie gdzie ustawic wieksza klatke
Na książki polkę na ścianie zrób i wszyscy będą happy.Moreni pisze:Ale ja lubię swój regał (No dobra, regał mi wisi, ale lubię swoje ksiązki;))
Tylko że ja mam ponad 500 książek, licha półeczka na ścianie mi tego nie utrzyma.;DFionka2014 pisze:Na książki polkę na ścianie zrób i wszyscy będą happy.Moreni pisze:Ale ja lubię swój regał (No dobra, regał mi wisi, ale lubię swoje ksiązki;))