Moderator: pastuszek
W tym roku i ja startuję! Może mi się uda, chociaz nie każdemu moje ujęcia mogą się podobać.black_sheep pisze:Werusiek pisze:Piękna!!!! I śmiesznie umaszczona. Tylko chce się więcej zdjęć! /quote]
Ostatnio usłyszałam od 9 latki, że "ta świnka jest przepiękna"Postaram się, zwłaszcza, że moja modelka uwielbia fotki, dwa razy kalendarz to nie przelewki
Trochę ruchu by się przydało, ale ona raczej za mną chodzi niż uciekaPani Strzyga pisze:Nie bałaś się, że czmychnie? Moje by pewnie już pod lasem były
Hehe, dziękiWerusiek pisze:Fajne fotki! W moim styluchociaz ja bym przesunęła kadr w bok, by świnka nie była w centralnej części. Ale ja to ja.
W tym roku i ja startuję! Może mi się uda, chociaz nie każdemu moje ujęcia mogą się podobać.
A mi właśnie kategorie się podobają, można pomysleć nad ujęciem i zrobic naprawde fajne zdjęcia. Lubie takie konkursy fotograficzne, gdzie nie jest ściśle określone jak mamy zrobic zdjęcie.black_sheep pisze:Hehe, dziękiDziś jestem bez weny twórczej, tak strzeliłam na szybko. Do zdjęć kalendarzowych też nie mam motywacji
Trudne kategorie są w tym roku...
To podratuj jakimś pomysłemWerusiek pisze:A mi właśnie kategorie się podobają, można pomysleć nad ujęciem i zrobic naprawde fajne zdjęcia. Lubie takie konkursy fotograficzne, gdzie nie jest ściśle określone jak mamy zrobic zdjęcie.black_sheep pisze:Hehe, dziękiDziś jestem bez weny twórczej, tak strzeliłam na szybko. Do zdjęć kalendarzowych też nie mam motywacji
Trudne kategorie są w tym roku...