Zira [Katowice] - wieczny tymczas SPŚM - za TM [*]

Pamięci tych, które odeszły...

Moderator: pastuszek

ODPOWIEDZ
katerrina

Re: Zira [Katowice] - wieczny tymczas SPŚM

Post autor: katerrina »

Piękne widoki :ok:
Myślę że w takich warunkach jakoś da się przetrwać tęsknotę :D
black_sheep

Post autor: black_sheep »

Znam to uczucie... ciągłe telefony, tęsknota... ale dla takich widoków warto trochę "pocierpieć" :lol:
Harvejowa

Post autor: Harvejowa »

Co słychać Ziry ?
Tysia

Post autor: Tysia »

Jutro mamy wizytę, trochę się boję przez te upały, coś jej nie służy pogoda, apetyt słaby. W gratisie biorę jedną moją, jakoś się obawiam też serducha. A ja dziś wściekła, bo musiałam iść pieszo do i z pracy.. :szczerbaty:
Harvejowa

O zgrozo :O Ile szłaś ?
:fingerscrossed: za dziewczyny, oby wszystko było ok :)
Tysia

A z 1h-1,2 :|
Jak zwykle płynu w sercu nie ma, przedsionek minimalnie powiększył się. Włączamy jeden lek jeszcze karsivan. Ostatnio wydawało mi się , że zachowuje dość dziwnie momentami, trochę traciła orientację. W nocy około 23 zaczęła się kręcić wokół siebie. Dziś to powiedziałam na wizycie i są to objawy neurologiczne najprawdopodobniej z niedotlenienia mózgu. No i niestety już będzie taka trochę "inna" i trzeba ją trochę pilnować bardziej np. z piciem. Następna wizyta za 3-4 miesiące.
Z dobrych wieści moja ma zdrowe serce, tylko jest ślepa, co i tak było już widać i jakoś mnie nie zaskoczyło. No cóż prawie 6 lat, ma prawo.
Harvejowa

Ważne, że serduszko zdrowe :)
Biedna Zira :( Niedotlenienie mózgu...nie boli jej łepek ? zawsze mi się niedotlenienie kojarzy z bólem głowy
Tysia

Serce zdrowe nie jest, ale nie zbiera się płyn. Co do bolu, to nie wiem.Jedynie co widać, to ataki paniki, wywijanie oczami, chodzenie po klatce rozglądając się na prawo i lewo, znaczy głowę obraca. Choć to dopiero wczoraj tak, tak tylko panika była 2-3 razy.
Harvejowa

Ze zdrowym sercem chodziło mi o niewidomą ;)

Ech...i baw tu się w Boga... oby nie musiała cierpieć, przez te objawy :fingerscrossed:
Kaka

Post autor: Kaka »

Jak zaadoptowac wirtualnie swinkę i czy mozna wiecej niz jedną? Próbowałam juz pomóc,dokładnie tydzień temu, tak jak tam jest napisane ale nie udało mi się:(. Wpłaciłam pieniądze i cisza... Proszę o pomoc i dziękuję.
ODPOWIEDZ

Wróć do „In Memoriam”