Myślę że w takich warunkach jakoś da się przetrwać tęsknotę
Zira [Katowice] - wieczny tymczas SPŚM - za TM [*]
Moderator: pastuszek
-
katerrina
Re: Zira [Katowice] - wieczny tymczas SPŚM
Piękne widoki
-
black_sheep
Znam to uczucie... ciągłe telefony, tęsknota... ale dla takich widoków warto trochę "pocierpieć" 
-
Tysia
Jutro mamy wizytę, trochę się boję przez te upały, coś jej nie służy pogoda, apetyt słaby. W gratisie biorę jedną moją, jakoś się obawiam też serducha. A ja dziś wściekła, bo musiałam iść pieszo do i z pracy.. 
-
Harvejowa
O zgrozo :O Ile szłaś ?
za dziewczyny, oby wszystko było ok 
-
Tysia
A z 1h-1,2
Jak zwykle płynu w sercu nie ma, przedsionek minimalnie powiększył się. Włączamy jeden lek jeszcze karsivan. Ostatnio wydawało mi się , że zachowuje dość dziwnie momentami, trochę traciła orientację. W nocy około 23 zaczęła się kręcić wokół siebie. Dziś to powiedziałam na wizycie i są to objawy neurologiczne najprawdopodobniej z niedotlenienia mózgu. No i niestety już będzie taka trochę "inna" i trzeba ją trochę pilnować bardziej np. z piciem. Następna wizyta za 3-4 miesiące.
Z dobrych wieści moja ma zdrowe serce, tylko jest ślepa, co i tak było już widać i jakoś mnie nie zaskoczyło. No cóż prawie 6 lat, ma prawo.
Jak zwykle płynu w sercu nie ma, przedsionek minimalnie powiększył się. Włączamy jeden lek jeszcze karsivan. Ostatnio wydawało mi się , że zachowuje dość dziwnie momentami, trochę traciła orientację. W nocy około 23 zaczęła się kręcić wokół siebie. Dziś to powiedziałam na wizycie i są to objawy neurologiczne najprawdopodobniej z niedotlenienia mózgu. No i niestety już będzie taka trochę "inna" i trzeba ją trochę pilnować bardziej np. z piciem. Następna wizyta za 3-4 miesiące.
Z dobrych wieści moja ma zdrowe serce, tylko jest ślepa, co i tak było już widać i jakoś mnie nie zaskoczyło. No cóż prawie 6 lat, ma prawo.
-
Harvejowa
Ważne, że serduszko zdrowe 
Biedna Zira
Niedotlenienie mózgu...nie boli jej łepek ? zawsze mi się niedotlenienie kojarzy z bólem głowy
Biedna Zira
-
Tysia
Serce zdrowe nie jest, ale nie zbiera się płyn. Co do bolu, to nie wiem.Jedynie co widać, to ataki paniki, wywijanie oczami, chodzenie po klatce rozglądając się na prawo i lewo, znaczy głowę obraca. Choć to dopiero wczoraj tak, tak tylko panika była 2-3 razy.
-
Harvejowa
Ze zdrowym sercem chodziło mi o niewidomą 
Ech...i baw tu się w Boga... oby nie musiała cierpieć, przez te objawy
Ech...i baw tu się w Boga... oby nie musiała cierpieć, przez te objawy
-
Kaka
Jak zaadoptowac wirtualnie swinkę i czy mozna wiecej niz jedną? Próbowałam juz pomóc,dokładnie tydzień temu, tak jak tam jest napisane ale nie udało mi się:(. Wpłaciłam pieniądze i cisza... Proszę o pomoc i dziękuję.