Świnkowe życie Pieszczocha [*] i Alvina [*] oraz Dastiego
Moderator: pastuszek
Re: Świnkowe życie Pieszczocha i Alvina :)
Też się cieszę, że to nic poważnego... Trochę się wystraszyłam, że to jakaś grzybica ten nalot...
Zrobiłam kilka zdjęć... Próbuje nadal nauczyć się robić zdjęcia w trybie manualnym, więc nie są super, ale jakieś wybiorę i wstawię dziś lub jutro
Zrobiłam kilka zdjęć... Próbuje nadal nauczyć się robić zdjęcia w trybie manualnym, więc nie są super, ale jakieś wybiorę i wstawię dziś lub jutro

Czekamy
U Mojego łobuza nie ma śladu po dużym ugryzieniu
wszystko się ślicznie zagoiło 
Bambus

U Mojego łobuza nie ma śladu po dużym ugryzieniu

Bambus

- etycja
- Miejscowość: Kraków
- Kontakt:
Zdjęcia w manualu szybko się nauczysz robić. Z doświadczenia wiem bo Fotografia to moje hobby, a na dodatek uczę się w szkole fototechnicznej. Jaki masz aparat?
Oczywiście czekam na fotki!
Oczywiście czekam na fotki!

Cieszę się, że nalot niegroźny i czekam na fotki! 

@Harwejowa, mam nadzieję, że Pieszczochowi też się zagoi... Znaczy zagojone już jest, tylko sierści nie ma... Zobaczymy, mam nadzieję, że jednak chociaż trochę odrośnie, a jak nie, to i tak będę go kochac
@etycja, dziękujemy! Mój TŻ zrobił własnoręcznie
@Werusiek, nie wiem czy tak szybko się nauczę, bo próbuję od jakiegoś czasu i mi nie wychodzi... Aparat mam Fujifilm Finepix SL 280... U mnie dodatkowo jest trudno, bo mam ciemno w mieszkaniu, a to nie pomaga w nauce...
@Arya, też się cieszę... Już lepiej nosek bez sierści niż jakieś choroba...
A oto obiecanych parę zdjęc:
Zakupy z Hipcia

Dzień dobry!

Najładniejsze ze zdjęc, które udało się zrobic

Oj, oj, chyba się rozmyłem...

Zdjęcie przed sprzątaniem, przepraszamy za bałagan
Wiem, że niezbyt fajne, ale widac nosek Pieszczocha..

Zajadamy ziółka z Hipcia

Miłej niedzieli!

@etycja, dziękujemy! Mój TŻ zrobił własnoręcznie

@Werusiek, nie wiem czy tak szybko się nauczę, bo próbuję od jakiegoś czasu i mi nie wychodzi... Aparat mam Fujifilm Finepix SL 280... U mnie dodatkowo jest trudno, bo mam ciemno w mieszkaniu, a to nie pomaga w nauce...
@Arya, też się cieszę... Już lepiej nosek bez sierści niż jakieś choroba...
A oto obiecanych parę zdjęc:
Zakupy z Hipcia

Dzień dobry!

Najładniejsze ze zdjęc, które udało się zrobic

Oj, oj, chyba się rozmyłem...

Zdjęcie przed sprzątaniem, przepraszamy za bałagan

Zajadamy ziółka z Hipcia

Miłej niedzieli!
Zakupy udane jak widzę, chłopaki zadowoleni
Również miłej niedzieli życzymy

Również miłej niedzieli życzymy

Ale aparat nie jest zły. Fuji robi dobre aparaty. Jak na cyfrówkę to matryca wystarczająca i ISO do 6400. A ze światłem niestety zawsze bd problem, jeśli jest ciemno w mieszkaniu. Możesz jedynie ustawiać liczbę przysłony(f) na mniejsza (np.5.6), głębia ostrości w tedy bedzie bardzo mała, no i podwyższyć ISO. Jak robisz zdjęcia, pewnie bd musiała doświetlać lampką, czy coś. Musisz popróbować kombinacji.Assia_B pisze:@Werusiek, nie wiem czy tak szybko się nauczę, bo próbuję od jakiegoś czasu i mi nie wychodzi... Aparat mam Fujifilm Finepix SL 280... U mnie dodatkowo jest trudno, bo mam ciemno w mieszkaniu, a to nie pomaga w nauce...
Panowie widzę kwitnący
Super ten płotek w zagrodzie