Potwierdzam, ze z Daisy mozna robic co sie chce (byla u mnie pare dni i nie protestowala jak ja bralam na rece)
PS Masz ladnie zrobione wlosy
♥pusty chlewik♥ [*]Daisy,Lola,Lucy & Yeti[*]
Moderator: pastuszek
Re: Cztery tłuste wieprzki
Ale ty masz kochanego tego baranka
a zdjecia slodkie
Kochane te twoje prosie 
Za niedugo bedziesz sobie mogla szyc swetry z swinkowej ,,welny"

a zdjecia slodkie

Za niedugo bedziesz sobie mogla szyc swetry z swinkowej ,,welny"

ANYA pisze:Potwierdzam, ze z Daisy mozna robic co sie chce (byla u mnie pare dni i nie protestowala jak ja bralam na rece)
PS Masz ladnie zrobione wlosy

Chyba tez sie tam wybiore
bo juz kiedys widzialam, ze mialas ladnie zrobione

Ania,mowie ci wynalazlam dziewczyne,taka wysoka blondynka Lorna ma na imie ,pros o nia, bardzo szybko robi, i bardzo fajnie.
Ruby buszowanie po Twoim wątku mi szkodzi... Twoja piękna texelica tak mi przypomina moją Vickunie, że aż mi się zachciewa kolejnej takiej... Dobrze że w PL nie ma nigdzie ładnych!
Moge cie skutecznie przekonac,ze nie ma to jak texelkowe futerko, sama wiesz, jaka Viki byla sliczna i jak sie ja fajnie glaskalo,pamietasz jej charakterek, jej lapki wyciegniete do przodu?Talia pisze:Ruby buszowanie po Twoim wątku mi szkodzi... Twoja piękna texelica tak mi przypomina moją Vickunie, że aż mi się zachciewa kolejnej takiej... Dobrze że w PL nie ma nigdzie ładnych!

Na szczęście jeszcze jedna texelka u mnie mieszka, ale ja już bym chciała drugą
Jednak na razie nie mogę, bo im ciasno będzie.
Jaką masz klatkę dla swoich panienek? Ja teraz muszę kupić nową żeby wszystkie co zostaną były w jednej

Jaką masz klatkę dla swoich panienek? Ja teraz muszę kupić nową żeby wszystkie co zostaną były w jednej