https://youtu.be/d_mgrDrmm4g
Moderator: pastuszek
 moja Lusia też za miesiąc kończy 5 latek
 moja Lusia też za miesiąc kończy 5 latek  

Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
 Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia i to bardzo
 i to bardzo 
Maja1983 pisze:Uroczy pieseki to bardzo

To najpiękniejsze!

uwielbiam jak york ma taką fryzurę, wiem że pewnie mu w takiej gorąco i niewygodnie i pewnie chciałby fryz "na szczeniaka" ale jest przeuroczy
  uwielbiam jak york ma taką fryzurę, wiem że pewnie mu w takiej gorąco i niewygodnie i pewnie chciałby fryz "na szczeniaka" ale jest przeuroczy 
 Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
 Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia Sully nauczony jest do takich  "przyczeszek " on ma włosy jak my na głowie. To jest włos rzadki bo jedwabisty. Są dwa rodzaje włosa te wełniste i jedwabiste.Yorki bardzo często mają gruby wełnisty włos co jest ich wadą. Sully należy do tych szczęściarzy którym nie robią się kołtuny ale wystarczy troche deszczu żeby był mokry i zziębnięty jak szczurek hihihih
  Sully nauczony jest do takich  "przyczeszek " on ma włosy jak my na głowie. To jest włos rzadki bo jedwabisty. Są dwa rodzaje włosa te wełniste i jedwabiste.Yorki bardzo często mają gruby wełnisty włos co jest ich wadą. Sully należy do tych szczęściarzy którym nie robią się kołtuny ale wystarczy troche deszczu żeby był mokry i zziębnięty jak szczurek hihihih