Rico i Tadzio- przypominamy się s. 154

Tutaj opowiadamy o naszych pupilach.

Moderator: pastuszek

Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
ODPOWIEDZ
Assia_B

Re: Zawodowi sprinterzy- Rico i Teddy

Post autor: Assia_B »

Fajnie się prezentuje ten dry bed, ale ja też pozostaję wierna macie łazienkowej :D Może kiedyś :)
Awatar użytkownika
Lilith88
Miejscowość: Gdańsk
Kontakt:

Post autor: Lilith88 »

Dorotezka bo masz na podkładach, ja jak miałam na podkładach też było gorzej ale przy dwóch świnkach dawało jakoś radę, pod dry to jednak lepiej żwirek.

Do szczotki długo nie byłam przekonana i odkurzałam, dawałam radę ale męczące to było z czasem, ostatnio poświęciłam szczotkę chłopaków, bo i tak nie chcieli żebym nią ich czesała, bo ostra i wolą z naturalnego włosia i faktycznie rewelacja i w dodatku Asita ma rację, po praniu dry już nie jest mięciutki jak nowy ale jak się go wyczesze to jest :D

Darek jak przyszedł dry powiedział, że zabiera go dla siebie i sam będzie na nim spał a świnkom nie odda :D
Awatar użytkownika
Asita
Miejscowość: Sopot
Kontakt:

Post autor: Asita »

A propos mokrego dry bedu, kiedyś poszłam na ogród u mamy wytrzepać go i tak trzepnęłam, że nagle rosę poczułam na twarzy...a nie był to poranek, żeby rosa z trawy na mnie prysnęła... Teraz jak trzepię, to odwracam głowę :lol:
Moje myszaki http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... =55&t=4152
Żurek i Alfredzik na zawsze pozostaną z nami
Awatar użytkownika
dortezka
Miejscowość: Wrocław
Kontakt:

Post autor: dortezka »

Asita pisze:A propos mokrego dry bedu, kiedyś poszłam na ogród u mamy wytrzepać go i tak trzepnęłam, że nagle rosę poczułam na twarzy...
:rotfl:
to ja tak trzepałam dry beda w mieszkanku tydzień po wprowadzeniu.. Można powiedzieć, że ochrzciłam ściany w przedpokoju i swoje nogi :lol:
Wątek moich Pipulek: :love:
http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... f=55&t=658

Halinko, Pigulku, Balbisiu, Fifi&Rifi, Freciu.. tęsknimy :cry: http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... =71&t=4215
Prosiakowo
Miejscowość: Puck
Kontakt:

Post autor: Prosiakowo »

Gdzie zamówiłyście taki dywan? nie wiedziałam, że można w takim dużym kawałku.
Pani Strzyga

Post autor: Pani Strzyga »

Można na stronie Hipcia, albo na grupie Dry Bed na FB kupić.
Fionka2014

Post autor: Fionka2014 »

Pani Strzyga pisze:Można na stronie Hipcia, albo na grupie Dry Bed na FB kupić.
Polecam grupę na fb - większy wybór mają :)
Arya90

Post autor: Arya90 »

Oj niezłe dziewczyny jesteście :) Ciekawe co ja sobie sprysznicuję :lol:

Ja zamówiłam na grupie fb, bo w Hipciu nie mają aż tak dużego kawałka, a z tego wyjdą mi 2 dry bedy na zmianę plus kawałek na półeczkę. Zastanawiam się, czy wyłożyć nim też drabinkę, po której chodzą na półkę, ale nie wiem czy będzie im wygodnie wchodzić. :think:

Pokazywałam wam, że zrobiłam chłopakom wybieg i panele przykryłam prześcieradłem, żeby łatwiej się chłopakom tuptało, ale też dlatego, żeby nie zasikali rodzicom paneli. A wczoraj patrzę, a Ricoś wcisnął się w kącik, pod sianem, gdzie akurat nie ma prześcieradła i jakoś dziwnie tam przesiaduje. Patrzę, a on zrobił tam wielką kałużę. I jaki był z siebie zadowolony! :laugh:
Awatar użytkownika
Asita
Miejscowość: Sopot
Kontakt:

Post autor: Asita »

No Rico... :nono: Duża przygotowuje takie piękne podłoże a ty gdzieś po kątach sikasz :lol:
Ja bym nie kładła dry bedu na schodki...Po schodkach to one jednak skaczą bardziej niż chodzą i jakoś tak mi się wydaje, że paluszek mógłby się zaczepić...Ale nie wiem.
Moje myszaki http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... =55&t=4152
Żurek i Alfredzik na zawsze pozostaną z nami
Pani Strzyga

Post autor: Pani Strzyga »

Co za cwaniak :D
ODPOWIEDZ

Wróć do „Nasze świnki”