Poproszę o zrobienie filmiku.
Wiadomość w tej sprawie wysyłam na PW.
Berta 13 [Motycz k/Lublina] w DS
Moderator: silje
Re: Berta [Motycz k/Lublina] wst. rez. dla patko
I dziewczynka ma rezerwację. I jak wszystko będzie ok, będzie blisko, w Lublinie
Re: Berta 13 [Motycz k/Lublina]
Bertusia znów do adopcji.
Niestety świnka do której miała dołączyć Berta zachorowała. Nie wygląda to najlepiej i patko zdecydowała, że rezygnuje z adopcji.
Niestety świnka do której miała dołączyć Berta zachorowała. Nie wygląda to najlepiej i patko zdecydowała, że rezygnuje z adopcji.
Myśl szybko, pisz o sobie i błagaj o WPA w piątek mam bezpośredni transport od siebie z domu do Olsztyna
Witam wszystkich serdecznie,jestem tu nowa ale bardzo bym chciała adoptować świnkę,mam już jedną ma na imię Łatka i jest bardzo spokojnym aniołkiem,ma bardzo dużą klatkę wiec spokojnie zmieszczą się dwie i będą miały dużo miejsca do zabawy,uważam że z drugą świnką (bratnią duszyczką)będzie jej dużo weselej niż samej.
Moja Świnka jest młoda jeszcze więc prosiła bym o też jakąś młodszą prosinke,nie mam wybranej świnki zdam się na was,najważniejsze żeby była zdrowa i jeśli bym mogła prosić to z tych spokojniejszych bo moja jest bardzo spokojna i chciała bym żeby się dogadali.