Firma Chrapcio - zostawione ku przestrodze

Wątki nieaktywne a godne zachowania

Moderator: porcella

Regulamin forum
1. Do działu archiwum bez zgody admina nie wolno przenosić wątków z wyjątkiem:
a. nieaktywnych/zamkniętych wątków adopcyjnych;
b. wątków związanych z akcjami, imprezami które już miały miejsce.
W innych przypadkach tematy mogą zostać skasowane bez wcześniejszego ostrzeżenia.
Wątki przenoszone do działu "Archiwum" muszą zostać zamknięte.
Zablokowany
paulapaula

Re: Sprzedam legowiska i domki!

Post autor: paulapaula »

Owszem, najpierw planowałam to wszystko wyprać kilka razy. Zapach jest tak nieprzyjemnie intensywny, że wypranie by nie pomogło.

Póki co paczka leży w piwnicy, co z tym zrobię okaże się w ciągu najbliższych dni.

Możecie wierzyć lub nie ale na świecie są różne osoby. Zawiść, zazdrość, chęć uprzykrzenia innym życia powodują, że osoby te są zdolne do robienia różnych, często nieetycznych rzeczy. Nie mam pewności czy tak było w tym przypadku, ale zależy mi na zdrowiu moich zwierząt, wiem co jest dla nich dobre a czego się przestrzegać i nie będę ryzykować. Następnym razem zamówię od sprawdzonej osoby i tyle.

Paczkę dostałam po bardzo długim czasie, po oszukiwaniach i zwodzeniach. Nigdy więcej nie skorzystam z usług.
Z forum znikam, zalogowałam się bo uznałam, że to miejsce będzie ostatnim gdzie uda mi się odnaleźć użytkowniczkę.

Pozdrawiam i życzę zdrowia dla zwierzątek osób zainteresowanych dyskusją. Pamiętajcie, życie nie jest kolorowe, nawet przyjaciel może pokazać rogi gdy będzie Wam zazdrościł :fingerscrossed:
wiśnia

Post autor: wiśnia »

paulapaula

Śmiać sie mi che, że jak czytam w markowych sklepach bla blabla...........
Chyba nie czytasz gdzie to wyprodukowane, albo jestes totalnym laikiem. Nawet buty z niuotwieranej paczki są "wymacane" przez mnóstwo ludzi, i często mogą mieć na sobie więcej syfu, niż te z lumpeksu, które musiały przejść dezynfekcję!

Skoro masz tak delikatne egzotyki, to zamów im sterylne rzeczy jak do szpitala.

Mam od tuti rzeczy i nie narzekam. Zawsze piorę rzeczy dla zwierzaka, dlatego że mają zapach inych osób i ich zwerzaków, nie tyle że jestem pedantycznie higieniczna (bez przesady) ile dlatego żeby zwierzaka obcym zapachem nie stresować. A od Pastuszka to nawet nie uprałam, bo świniakowi się tak spodobało posłanko, że nie oddał po przymiarce czy dobre.

Wyloguj se z tego forum bo nic dobrego do niego nie wnosisz.
tuttifrutti

Post autor: tuttifrutti »

Do sprzedania komplecik w całości wykonany z polaru. Domki i legowisko mają dodatkowe wyciągane podusie.
Cena to 100zł +12zł przesyłka

Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Awatar użytkownika
Monalisa
Miejscowość: Poznań
Kontakt:

Post autor: Monalisa »

Ty mnie tu normalnie nie kuś... ;) Na razie braki finansowe, ale takie coś to by mi się marzyło (może nie w te biedronki akurat).
DS: Śnieżka, Tula i Kokosanka
-------------
Za TM: Filuta, Karmelka, Toffi, Colori, Choco, Blanka, Felicja, Majka, Michasia i Miłka
tuttifrutti

Trochę pokusić nie zaszkodzi hehe... ;)

Kolejny komplecik, tym razem nieco mniejszy. Bawełna plus polar, legowisko i wigwam mają dodatkowe wyciągane podusie.
Cena 50zł +12zł wysyłka

Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Awatar użytkownika
Monalisa
Miejscowość: Poznań
Kontakt:

Post autor: Monalisa »

A masz jakieś zestawy nie w takie dzidziusiowe wzory, bo akurat nie lubię?
DS: Śnieżka, Tula i Kokosanka
-------------
Za TM: Filuta, Karmelka, Toffi, Colori, Choco, Blanka, Felicja, Majka, Michasia i Miłka
tuttifrutti

Aktualnie inne wszystkie sprzedane, ale jak coś będę miała to wrzucę ;)
Ritka77

Post autor: Ritka77 »

Czy zestaw biedronkowy nadal wolny? Jeśli tak, to się skuszę :102:
tuttifrutti

Tak wolny :D
Ritka77

Post autor: Ritka77 »

To biorę :love: