Świnkowe życie Pieszczocha [*] i Alvina [*] oraz Dastiego

Pamięci tych, które odeszły...

Moderator: pastuszek

Assia_B

Re: Świnkowe życie Pieszczocha i Alvina :)

Post autor: Assia_B »

@dortezka: Dużemu krojenie idzie dużo lepiej i dużo szybciej :redface:

Cieszę się, że Pieszczoch się tak rozruszał przy Alvinie... Sam nigdy nie wyszedł z pokoju...
Pani Strzyga

Post autor: Pani Strzyga »

Pilnują, zeby warzywa nie zostały przejęte przez wrogi element w postaci krajacza :D
Awatar użytkownika
Dzima
Miejscowość: Rogoźno
Kontakt:

Post autor: Dzima »

Jak ładnie leżą :love: takie aniołki się kłócą? nie wierzę
Pyrka
Za TM :candle: Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
Assia_B

No niestety Dzima wyobraź sobie, ze te aniołki potrafią się pokłócic :sadness: Dzisiaj TŻ wychodząc do pracy znów zostawił chłopcom otwartą klatkę... Chyba są szczęśliwi, bo jak wróciłam to leżeli na kocyku, jeden w kapciochu, drugi w domku i odpoczywali :love:
Awatar użytkownika
Dzima
Miejscowość: Rogoźno
Kontakt:

Post autor: Dzima »

Może potrzebują więcej miejsca....wiesz oni i ich ego nie mieszczą się już w klatce
Pyrka
Za TM :candle: Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
Assia_B

Eh.. No trochę boję się ich zostawic na noc lub cały dzień w pokoju... Dziś TŻ miał na popołudnie więc byliśmy w pracy "za zakładkę" i chłopcy tylko 3 godzinki byli bez opieki... No nic... Dzisiaj jak narazie cisza i spokój :love:
Zaffiro

Post autor: Zaffiro »

oby tak dalej :fingerscrossed: :buzki:
Assia_B

Chłopcy dziś znów większośc dnia na wolności... Chyba są na prawdę szczęśliwsi... Mają koc, kapciochy i domek poza klatką, korzystają z nich bez kłótni... Praktycznie sielanka... Ciekawe co znów będzie jak ich zamknę na noc i jutro na czas pracy :(

Eh... Dziś w pracy dowiedziałam się, że prawdopodobnie czeka mnie kolejna delegacja do Włoch... Wszyscy mówią o wakacjach, a ja już ponad rok nie miałam dłuższego urlopu i całkiem możliwe, że mojego wrześniowego też nie dostanę :cry: Eh...
Awatar użytkownika
dortezka
Miejscowość: Wrocław
Kontakt:

Post autor: dortezka »

:pocieszacz:
oby ten wrześniowy się udał! :fingerscrossed: :fingerscrossed:

niby fajnie bo Włochy.. a rozumiem smutek, bo znów daleko od domu.. świnek.. TŻta :( :pocieszacz:
Wątek moich Pipulek: :love:
http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... f=55&t=658

Halinko, Pigulku, Balbisiu, Fifi&Rifi, Freciu.. tęsknimy :cry: http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... =71&t=4215
Harvejowa

Post autor: Harvejowa »

Asiu nie jedź tam...tam jest beee... :( napisze do Twojego szefa, że musisz odpocząć i dostać urlop po delegacji, bo Włochy są straszne i wprowadzają w nerwice...a pracownik znerwicowany, to zły pracownik i obowiązkowo potrzebujesz dłuższego urlopu na wczoraj ! Szefie :nono:
ODPOWIEDZ

Wróć do „In Memoriam”