Z kurierem masz rację, jak jest taka opcja to czemu nie
 chociaż mi akurat nikt problemu nie robił na poczcie
Moderator: Pulpecja
Wydaje mi się, że to zależy od wykonania klatki. Ja mam identyczną-tylko 100- od tego allegrowicza i służy mojej śwince już prawie 4 lata.Monalisa pisze: Mnie się natomiast teraz wydaje, że ja moją obecną 100 kupiłam od nich jednak a nie od Pyko, - taka samą jak ta na zdjęciu:
http://allegro.pl/klatka-dla-krolika-sw ... 02169.html
Ale też na nich narzekają ludzie, że niby wadliwy towar nie raz dostali, to już boję. Chociaż moja klatka przyszła ok i jest bardzo dobra i solidna, ciągle po kilku latach w bardzo dobrym stanie.
 Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
 Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia jednak jak już coś się uda to satysfakcja jest - chociaż może  to trwa.
  jednak jak już coś się uda to satysfakcja jest - chociaż może  to trwa.  

Jeszcze jak wrzucałam linka do allegro (kiedy to było wczoraj?przedwczoraj?) to było dużo ogłoszeń a teraz praktycznie nic nie ma.. Chyba ich rozreklamowałam za bardzo
 Jeszcze jak wrzucałam linka do allegro (kiedy to było wczoraj?przedwczoraj?) to było dużo ogłoszeń a teraz praktycznie nic nie ma.. Chyba ich rozreklamowałam za bardzo  

Więc jutro to mi nie wyśle, najwyżej w środę, ale tak aż to się nie spieszy, bo nie będę tej klatki instalować wcześniej niż jak Balbina przyjedzie,żeby wlazły obie do nowej. I najlepiej byłoby mieć nowe rzeczy tam.
 Więc jutro to mi nie wyśle, najwyżej w środę, ale tak aż to się nie spieszy, bo nie będę tej klatki instalować wcześniej niż jak Balbina przyjedzie,żeby wlazły obie do nowej. I najlepiej byłoby mieć nowe rzeczy tam.