a z tymi fryzjerami to tak już jest, mówisz końcówki proszę a oni ci conajmniej 10cm ciachną! Ciesz się Leonku, że 10 cm nie poszło, bo byłbyś łysy
 a z tymi fryzjerami to tak już jest, mówisz końcówki proszę a oni ci conajmniej 10cm ciachną! Ciesz się Leonku, że 10 cm nie poszło, bo byłbyś łysy  A że dalej piękny to fakt!
 A że dalej piękny to fakt! 
Szukaj drożdży! Mały ewidentnie coś wciąga zakazanego!

Moderator: pastuszek
 a z tymi fryzjerami to tak już jest, mówisz końcówki proszę a oni ci conajmniej 10cm ciachną! Ciesz się Leonku, że 10 cm nie poszło, bo byłbyś łysy
 a z tymi fryzjerami to tak już jest, mówisz końcówki proszę a oni ci conajmniej 10cm ciachną! Ciesz się Leonku, że 10 cm nie poszło, bo byłbyś łysy  A że dalej piękny to fakt!
 A że dalej piękny to fakt! 

super Ci wyszło przycinanie końcówek
 super Ci wyszło przycinanie końcówek  Jeszcze raz czy dwa, a będziesz wszystko równiutko przycinała
 Jeszcze raz czy dwa, a będziesz wszystko równiutko przycinała  A może jeszcze jakąś fryzurę walniesz heheh
 A może jeszcze jakąś fryzurę walniesz heheh Ale nie trząsł łebkiem, więc było spokojnie.
 Ale nie trząsł łebkiem, więc było spokojnie. 
 Ale chyba nieśmiali są, bo sami rzadko się do dziewczyn pierwsi odezwą
 Ale chyba nieśmiali są, bo sami rzadko się do dziewczyn pierwsi odezwą  Albo mają je gdzieś. Kiedyś miałam szczurzycę od straży miejskiej przez tydzień na DT. Myślałam, że moich 6 samców będzie zachwyconych. Tymczasem tylko dwóch szalało i wisiało na kratach. Reszta kompletnie nie zwróciła uwagi na zapach samiczki (jej za to odpaliła się wtedy mega rujka, no ale tam było 6 jajecznych panów, więc co się dziwić).
 Albo mają je gdzieś. Kiedyś miałam szczurzycę od straży miejskiej przez tydzień na DT. Myślałam, że moich 6 samców będzie zachwyconych. Tymczasem tylko dwóch szalało i wisiało na kratach. Reszta kompletnie nie zwróciła uwagi na zapach samiczki (jej za to odpaliła się wtedy mega rujka, no ale tam było 6 jajecznych panów, więc co się dziwić). 
 Teraz już tak zostało. Mnie nic nie przeszkadza, jak długo prócz dowolnej fryzury ma brodę
 Teraz już tak zostało. Mnie nic nie przeszkadza, jak długo prócz dowolnej fryzury ma brodę 
 Ale on ma takie curly na głowie, że większość fryzjerów ma z nim problem
  Ale on ma takie curly na głowie, że większość fryzjerów ma z nim problem 

Ja swojego regularnie też obicnam. Z początku mi marudził, że robię to za wolno, że to, że tamto. A teraz nabrałam wprawy
 Ja swojego regularnie też obicnam. Z początku mi marudził, że robię to za wolno, że to, że tamto. A teraz nabrałam wprawy  Dobrze za to, że świń nie muszę przycinać, bo to by było piekło.
 Dobrze za to, że świń nie muszę przycinać, bo to by było piekło.