Odezwałam Ci się w wątku sprzedażowym. 
Dziewczyny miały dziś obcinanie pazurków. Karinka zniosła to dzielnie i spokojnie. Karmela się zemściła na mnie gryząc mnie w palec. Ale po całej "operacji" dostały tonę smakołyków.

Mysza, Winyl i Zołza
Moderator: pastuszek
					Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
	Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
- Kropcia
- Miejscowość: Pruszków
- Kontakt:
Re: Karinka i Karmelcia
TM Karinka (4.01.17), Karmelka (2.12.18), Lukrecja (12.09.19), Pistacja (1.12.20), Pchełka (25.07.21)

- 

Karola
Nie wiedziałam, że Twoje dziewczyny to takie fighterki... Bo nasi panowie są wyjątkowo żywotni i nie ograniczyliby się do gryznięcia - chętnie odgryźliby nam dłonie w nadgarstkach a resztę obsikali dla przykładuKropcia pisze:Odezwałam Ci się w wątku sprzedażowym.
Dziewczyny miały dziś obcinanie pazurków. Karinka zniosła to dzielnie i spokojnie. Karmela się zemściła na mnie gryząc mnie w palec. Ale po całej "operacji" dostały tonę smakołyków.
 . W jakiej pozycji im obcinałaś? Jak przewrócisz je na plecy (i w wariancie ekstremalnym, jak to nam kiedyś Porcella tłumaczyła, "skarpeta na głowę
 . W jakiej pozycji im obcinałaś? Jak przewrócisz je na plecy (i w wariancie ekstremalnym, jak to nam kiedyś Porcella tłumaczyła, "skarpeta na głowę   ) to mogą się wyrywać ale jest mniejsza szansa, że Cię dziabną i że krzywo się coś przytnie.
 ) to mogą się wyrywać ale jest mniejsza szansa, że Cię dziabną i że krzywo się coś przytnie.- Kropcia
- Kontakt:
Karola, pionowo- cyckami do mojego TŻta, który obcinał. To, że mogą obsikać, spodziewałam się. Na to sobie podłożyłam ręcznik na kolana. Ale nie wiedziałam jak zapobiec pogryzieniu  Jeszcze z 3 razy i się nauczę
 Jeszcze z 3 razy i się nauczę 
Dziś pannom dałam pierwszy raz witaminę C. Karinka bez mrugnięcia okiem wszamała, Karmelka jak zwykle marudzi.

Dziś pannom dałam pierwszy raz witaminę C. Karinka bez mrugnięcia okiem wszamała, Karmelka jak zwykle marudzi.
TM Karinka (4.01.17), Karmelka (2.12.18), Lukrecja (12.09.19), Pistacja (1.12.20), Pchełka (25.07.21)

- porcella
- Moderator globalny
- Miejscowość: Warszawa
- Kontakt:
Dotychczas pazurki miały obcinane u weterynarza  Brawa za odwagę!
 Brawa za odwagę!

Brawa za odwagę!
 Brawa za odwagę!- Kropcia
- Kontakt:
No łatwiej jest chyba w domu obcinać. Tzn takie moje zdanie. A pasuje się kiedyś tego nauczyć. Uh miałam im skończyć wybieg w weekend to mnie materiały zaczęły trolować- część ramy się rozkleiła :/ grunt, że już wszystko w domu i nie muszę zasuwać po skelpach za poszczególnymi rzeczami. Skończę to wstawię fotki.

- 

Chmurek
- Miejscowość: Wrocław
- Kontakt:
Kropcia co tam u was?  

Psotka i Chomiś - moje prośki --> http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... =55&t=4674 : )

- Kropcia
- Kontakt:
Będą, tylko muszę je zgrać na kompa, bo dziś były portreciki z kolankowania 

- Kropcia
- Kontakt:

- 

Val
Czyli kolankowanie jednak lubią  Piękne
 Piękne   

A nie są zazdrosne wtedy, nie podszczypują się?

Piękne
 Piękne   
 A nie są zazdrosne wtedy, nie podszczypują się?