A domek prawda, że wspaniały? Ja już po pierwszej rozmowie telefonicznej czułam, że u Siuli jest wymarzony domek dla świneczki, choć aż takich cudów się nie spodziewałam
 A domek prawda, że wspaniały? Ja już po pierwszej rozmowie telefonicznej czułam, że u Siuli jest wymarzony domek dla świneczki, choć aż takich cudów się nie spodziewałam 
Historia Małgosi to jak z horroru jakiegoś
 Dobrze, że już jest bezpieczna!
 Dobrze, że już jest bezpieczna!Moderator: pastuszek

Już nie mogę się doczekać Małgosi, biedactwo, tyle się męczyła. Będziemy o nią dbać najlepiej jak potrafimy! Mam nadzieję,że Misia będzie też zadowolona z jej obecności tak jak my.
  Już nie mogę się doczekać Małgosi, biedactwo, tyle się męczyła. Będziemy o nią dbać najlepiej jak potrafimy! Mam nadzieję,że Misia będzie też zadowolona z jej obecności tak jak my.   
  Też mi się kiedyś wydawało, że jak ktoś otwiera sklep zoologiczny to z pasji do zwierząt (nie licząc sieciówek to wiadomo, że masówka i dla kasy) a niestety tak nie jest.. A babka wkładająca ręce do zwierząt w rękawiczkach, bo się ich brzydzi? To już jakiś hardcore.. W ogóle nie rozumiem co ona tam robiła..
 Też mi się kiedyś wydawało, że jak ktoś otwiera sklep zoologiczny to z pasji do zwierząt (nie licząc sieciówek to wiadomo, że masówka i dla kasy) a niestety tak nie jest.. A babka wkładająca ręce do zwierząt w rękawiczkach, bo się ich brzydzi? To już jakiś hardcore.. W ogóle nie rozumiem co ona tam robiła.. . Bo przecież wiecie,że tak na co dzień jak się za dużo gada to ludzie dziwnie na nas patrzą, albo rzucają tekst typu : "dziecka Wam potrzeba"
 . Bo przecież wiecie,że tak na co dzień jak się za dużo gada to ludzie dziwnie na nas patrzą, albo rzucają tekst typu : "dziecka Wam potrzeba"  
 Też mi kiedyś mówili,że nam dziecka brakuje i stad te zwierzaki.I co? Mam 3 letnie dziecko,a na placu zabaw innym mamom czy chca czy nie pokazuje zdjęcia mojego prosiaka i zachwycam się jaki jest piękny i mądry
 Też mi kiedyś mówili,że nam dziecka brakuje i stad te zwierzaki.I co? Mam 3 letnie dziecko,a na placu zabaw innym mamom czy chca czy nie pokazuje zdjęcia mojego prosiaka i zachwycam się jaki jest piękny i mądry