13 czerwca Zwierzolubni - Poznań - kto chętny pomóc?

Tutaj możesz podyskutować o imprezach w których weźmie udział Stowarzyszenie.
patic6

Re: 13 czerwca Zwierzolubni - Poznań - kto chętny pomóc?

Post autor: patic6 »

Będę na pewno, mogę siedzieć dzień cały :D Gadżetów jedzie do nas cała masa, nie zginiemy ;)
2 pytania:
-czy możemy zbierać pieniądze?
-czy zabieramy swoje świniory?
Marta_K

Post autor: Marta_K »

Czyli jesteśmy we 3 hehe... no dobra, powinno wystarczyć. Jeszcze powinien Elurin dojechać do nas to będziemy w 4 ;-)
Wysłałam meila z pytaniami o szczegóły organizacyjne do organizatora i jak tylko mi odpisze to postaram się odpowiedzieć na zadane wyżej pytania ale o ile dobrze kojarzę to tak - świnki możemy wziąć na pewno (choć może być głośno no i impreza jest na świeżym powietrzu, ale powinno być ładnie i ciepło) i sprzedaź gadżetów oraz zbieranie datków też nie powinno być problemem ;-)
Rzeczy pewnie jadą na Twój adres Patic6? Potrzebujesz jakiejś pomocy z zabraniem ich na targi czy dasz rade dostarczyć je we własnym zakresie? Ja z racji na to, że nie jestem zmotoryzowania dużo nie pomogę, ale jakby co to Lilith88 może pomóc (tak mówiła :D )
Gosława

Post autor: Gosława »

Drogie Panie, to będzie jedna paka ważąca 11 kg, ale z możliwością podzielenia jej na trzy mniejsze paczki :) Tylko trzeba będzie się uzbroić w nożyk lub nożyczki.
Bardzo proszę o ostrożną obsługę, bo tam są w środku kubki.
Awatar użytkownika
Lilith88
Miejscowość: Gdańsk
Kontakt:

Post autor: Lilith88 »

To ja mam jeszcze sprawę nie związaną z imprezą a z tym że się będziemy widzieć. Jutro albo pojutrze robię zamówienie w Hipciu jak chcecie coś zamówić to możecie się dołączyć do mojego zamówienia i wam przywiozę, koszt przesyłki biorę oczywiście na siebie, bo i tak zamawiam.
patic6

Post autor: patic6 »

Paczka dzisiaj doszła, poradzę sobie z jej dostarczeniem :)
Gosława

Post autor: Gosława »

patic6 pisze:Paczka dzisiaj doszła, poradzę sobie z jej dostarczeniem :)
:jupi:
Marta_K

czekam na odpowiedź meilową od organizatora (dotychczas tak się kontaktowałam) a jak dziś mi nie odpowie to będę wydzwaniać ;-)
Marta_K

Lokalizacja : Poznań – Wilda ul. Czarnieckiego 12 parking PSB Mrówki, czas od 10:00 do zapewne 16, 17tej ... MAMY BYĆ OCZYWIŚCIE WCZEŚNIEJ - KOŁO 9:00 ;)

Na czas targów dostaniemy : biurko i krzesło pod namiotem, dostęp do prądu, internetu i wody i pomoc promotorek.

Mamy możliwość zaprezentowania swojej organizacji poprzez ustawienie bannerów, scrolli, sztalug, zaoferowanie sprzedaży cegiełek, gadżetów, zbiórkę publiczną.

Imprezę obsługuje konferansjer-wodzirej, który będzie witał odwiedzających.

Mile widziani wszyscy czworonożni. oczywiście należy wziąć pod uwagę że będzie głośno, gęsto i być może upalnie.

Podczas targów będzie funkcjonowała duża dmuchana zjeżdżalnia dla dzieci i będą odbywały się warsztaty rękodzieła, rysunku i decupage.
Awatar użytkownika
Lilith88
Miejscowość: Gdańsk
Kontakt:

Post autor: Lilith88 »

To ja powiem tak, mam świnki zaprawione w bojach po wystawie i wiem, że oni będą spokojni ale to nie są świnki z adopcji a co do adopciaków to Czarnemu wszystko jedno, nie boi się niczego i nikogo (no może po za Taśkiem) byle miał gdzie leżeć i co jeść nie wiem natomiast jak się zachowa Wiewiórek ale on jest bardzo proludzki ogólnie, tylko nie wiem jak na tłumy zareaguje. Mogę wziąć tych albo tych, tylko powiedzcie, czy mają być świnki z adopcji czy nie koniecznie. Druga sprawa ja nie mam żadnej mniejszej klatki, czy miały byście jakąś pożyczyć?
ODPOWIEDZ

Wróć do „Imprezy i przedsięwzięcia”