Zobaczymy, będę próbowała za jakiś czas. Póki co musiałam coś przetestować żeby nie zostawiać ich o pustych brzusiach, chociaż mam wrażenie, że one mają wiecznie puste brzusie
 Zobaczymy, będę próbowała za jakiś czas. Póki co musiałam coś przetestować żeby nie zostawiać ich o pustych brzusiach, chociaż mam wrażenie, że one mają wiecznie puste brzusie 
Moderator: pastuszek
 Rano przyszłam do nich z kawałkiem ogóra i marchewki. Karinka pierwsza, bo dają jeść, obwąchała ogóra, wytrąciła mi go z ręki i sięgnęła po marchewkę. A ja się dziwię jak można ogórem wzgardzić. Karmela za to porwała na początku ogóra.
 Rano przyszłam do nich z kawałkiem ogóra i marchewki. Karinka pierwsza, bo dają jeść, obwąchała ogóra, wytrąciła mi go z ręki i sięgnęła po marchewkę. A ja się dziwię jak można ogórem wzgardzić. Karmela za to porwała na początku ogóra.
Kropciu ja mam wrażenie, że moje panny najwięcej gadały pierwszego wieczora po przyjeździe. Teraz kwikają czasem w klatce - zazwyczaj jak są wyłożone jak naleśniki. Abba się odzywa kiedy ją miziam - ale tak ja pisałam u siebie w wątku nie wiem czy to są odgłosy zrelakoswanego prosiaka czy zerstresowanej świniKropcia pisze:Papryka przez noc zniknęła. Widać, jak się nie ma, co się lubi to się wcina to, co maRano przyszłam do nich z kawałkiem ogóra i marchewki. Karinka pierwsza, bo dają jeść, obwąchała ogóra, wytrąciła mi go z ręki i sięgnęła po marchewkę. A ja się dziwię jak można ogórem wzgardzić. Karmela za to porwała na początku ogóra.
Ale panny nadal są ciche.

ja jak zostawiłam na jeden dzień świnki pod opieką TŻ to kila razy dziennie pytałam jak dziewczyny, czy dał jeść i pić
 ja jak zostawiłam na jeden dzień świnki pod opieką TŻ to kila razy dziennie pytałam jak dziewczyny, czy dał jeść i pić 

Fionka reakcja prawidłowa - TŻ trzeba pilnować, dopytywać, przypominać oni są z innej planetyFionka2014 pisze:Bardzo normalneja jak zostawiłam na jeden dzień świnki pod opieką TŻ to kila razy dziennie pytałam jak dziewczyny, czy dał jeść i pić

Miało być jej więcej, ale ciocia alergia się zaczęła przypominać :/ na zawsze razem- ja i moja alergia...
 Miało być jej więcej, ale ciocia alergia się zaczęła przypominać :/ na zawsze razem- ja i moja alergia...