Moderator: pastuszek
Jak widać na zdjęciu świnka zawsze się zmieści...najwyżej później nosi dom na sobie jak ślimak czy żółwLilith88 pisze: A tak swoją drogą jaki to jest rozmiar tego mostku? Bo ja mam takie dwa duże 51cm długości (przy rozłożeniu na płasko) i zastanawiam się nad mniejszymi i nie wiem jakie wziąć żeby się świń na 100% zmieścił

Mój nie raz wędrował po klatce
 Mój nie raz wędrował po klatce I nie w jednym miejscu, a w kilku.
 I nie w jednym miejscu, a w kilku.
 Metabolizm mają szybki co zjadły to zaraz wykupczą i wysikają dlatego muszą jeść praktycznie non stop. Jak się martwisz o to picie to dawaj im więcej ogórka i pomidora, tylko pamiętaj, że ogórka oddzielnie, bo rozkłada wit.C (to pewnie już wiesz) czyli np. jeden posiłek dziennie dużo ogóra a pozostałe (nie wiem czy dajesz im dwa czy trzy posiłki w ciągu dnia, u mnie w sumie bywa różnie) inne warzywa
 Metabolizm mają szybki co zjadły to zaraz wykupczą i wysikają dlatego muszą jeść praktycznie non stop. Jak się martwisz o to picie to dawaj im więcej ogórka i pomidora, tylko pamiętaj, że ogórka oddzielnie, bo rozkłada wit.C (to pewnie już wiesz) czyli np. jeden posiłek dziennie dużo ogóra a pozostałe (nie wiem czy dajesz im dwa czy trzy posiłki w ciągu dnia, u mnie w sumie bywa różnie) inne warzywa  Masz sezon na zielone, możesz im nazrywać nawet trawy żeby miały więcej mokrego a jest za free
 Masz sezon na zielone, możesz im nazrywać nawet trawy żeby miały więcej mokrego a jest za free 
 Aż mi się przypominają słowa Odety89 z WPA, tylko nie lataj z każdą pierdołą do weta.
  Aż mi się przypominają słowa Odety89 z WPA, tylko nie lataj z każdą pierdołą do weta.
 Obserwuj pewnie, bo to ważne, jeśli takie siuśki się zdarzają to nic strasznego, problem jest jak są takie ciągle czy bardzo często, wtedy jasne, że do weta trzeba biec a tak spokój i jeszcze raz spokój i cieszenie się z pupili
 Obserwuj pewnie, bo to ważne, jeśli takie siuśki się zdarzają to nic strasznego, problem jest jak są takie ciągle czy bardzo często, wtedy jasne, że do weta trzeba biec a tak spokój i jeszcze raz spokój i cieszenie się z pupili  Aaa i jak dasz buraka to się nie wystrasz nie tylko siuśki będą czerwone ale i boby hahaha
 Aaa i jak dasz buraka to się nie wystrasz nie tylko siuśki będą czerwone ale i boby hahaha Zrób mu fotkę i wyślij mi na pw xD
 Zrób mu fotkę i wyślij mi na pw xD