Na pewno zaskoczą Cię jeszcze nie raz a co do radości to ja mam z moim codziennie masę
 Na pewno zaskoczą Cię jeszcze nie raz a co do radości to ja mam z moim codziennie masę 
Moderator: pastuszek
 Raz jeden przegryzł kabel od telefonu, parę razy widać było ślady zębów na izolacji, ale ogólnie przez 4 lata posiadania szczurów nie było problemów z kablami. Oczywiście wiem, że to był mega fart, a nie reguła
 Raz jeden przegryzł kabel od telefonu, parę razy widać było ślady zębów na izolacji, ale ogólnie przez 4 lata posiadania szczurów nie było problemów z kablami. Oczywiście wiem, że to był mega fart, a nie reguła  Przed powrotem szczurów zabezpieczymy kable (świnki mają wybieg odgrodzony od kabli, szczury zwykle biegały w innym pokoju). Za to dziury w ciuchach mąż znajduje do dziś. Ale i tak nie niszczyły dużo, na szczęście mieliśmy samce.
 Przed powrotem szczurów zabezpieczymy kable (świnki mają wybieg odgrodzony od kabli, szczury zwykle biegały w innym pokoju). Za to dziury w ciuchach mąż znajduje do dziś. Ale i tak nie niszczyły dużo, na szczęście mieliśmy samce. 

Jak nie masz nic do przełożenia przez drzwiczki to możesz podnieść do góry cały bok klatki, w sensie jedną ściankę/kratkę, wtedy sobie spokojnie mogą wychodzić przez samą kuwetę i nic im się nie stanie.
 Jak nie masz nic do przełożenia przez drzwiczki to możesz podnieść do góry cały bok klatki, w sensie jedną ściankę/kratkę, wtedy sobie spokojnie mogą wychodzić przez samą kuwetę i nic im się nie stanie. .
 .  wtulał się, dodatkowo krążąc wokół niego jak "słasica"
 wtulał się, dodatkowo krążąc wokół niego jak "słasica"   .
 .
 Wieczorem może kilka zdjęć wrzucę.
 Wieczorem może kilka zdjęć wrzucę. Czekam na fotki
 Czekam na fotki 

.
.