Udało nam się wkręcić na dni SGGW, które w tym roku zbiegną się z obchodami 200-lecia uczelni.
Wiadomo póki co tyle, że stoisko mamy w piątek 22 maja 2015 (w sobotę luzują nas fretki i SPK), w godzinach 10-16. Gdzie dokładnie? Jeszcze w toku ustalania. Gdzieś na starym kampusie.
Wstępnie potrzebne 1-3 osoby chętne do posiedzenia, bowiem wraz z Metalove chcemy trochę z dni skorzystać i zrobić jakieś zakupy (polecam przepyszne miody!), a to wiąże się z opuszczeniem stanowiska. W końcu to święto jej uczelni.
Dni SGGW 22-23 maja
- Jack Daniel's
- Miejscowość: Częstochowa/Warszawa
- Kontakt:
Re: Dni SGGW 22-23 maja
Ja mogę wpaść na dwie godzinki, raczej w środku dnia. Jeszcze przemyślę o której dokładnie.
- Jack Daniel's
- Kontakt:
Od 9:00 mamy się rozstawiać. Jutro będziemy wiedzieć gdzie dokładnie, bo jutro jest ostatnie spotkanie organizatorów. Na pewno dostaniemy stolik. Dobrze byłoby jakieś tymczasy przywieźć na trawkę, ostatecznie weźmiemy Morrigan i będziemy mówić jakie to leczenie świnek jest kosztowne
- Iza
- Miejscowość: Bydgoszcz
- Kontakt:
Jaka pomoc potrzebna? Może udałoby mi się wpaść na trochę. Mam u siebie naklejki, puszkę i inne rzeczy, trochę lżejszych mogę wziąć z Bdg
- Jack Daniel's
- Kontakt:
Popilnować stoiska, jak pójdziemy na zakupy Puszka odpada. Poza tym organizatorka bardzo prosiła o jakieś tymczasy.
- Iza
- Miejscowość: Bydgoszcz
- Kontakt:
No tymczasów nie zorganizuję.
Tymczasów też nie zorganizuję, bo Szarlotka jest brzuchata a do piątku może się odbrzuszyć. Mogę przyjść wstępnie od 11:30 na dwie godziny.
- Jack Daniel's
- Kontakt:
Najwyżej coś własnego zabierzemy.
Sempre - dzięki!
Sempre - dzięki!
Nikt inny się nie pojawi?
Muszę przesunąć moje przyjście na 12, bo jeszcze powinnam zrobić zakupy wcześniej na bazarku.
Muszę przesunąć moje przyjście na 12, bo jeszcze powinnam zrobić zakupy wcześniej na bazarku.
- Jack Daniel's
- Kontakt:
Gosława pisała do Xardes, ale bez odzewu.