juz nie moge sie jego doczekac
Transporter
Moderator: Pulpecja
-
katzarzyna
Re: Transporter
Ja używam krótko, ale też jestem mega zadowolona, na razie żadnych uwag
. świniaki tak się tam zadomowiły, że wcale nie chciały wyvhodzić 
-
MEMOrySTICKer
Dorzucę jeszcze fotkę z podróźy (czekając na tramwaj)...

i wystąpię o premię od sprzedaży do producenta
, bo liczba sztuk zakupionych po prezentacji CABRIOleta moich chłopaków wzrasta. Żywa reklama po prostu
Gdziekolwiek pojawia się CABRIOlet, wzbudza zainteresowanie: na trasie, na FB, na forum.
I słusznie
nie chcę się powtarzać, ale zdecydowanie jest to produkt godny uwagi (i nie tylko uwagi).

i wystąpię o premię od sprzedaży do producenta
I słusznie
Jaki wariant kolorystyczny wybrałaś?katzarzyna pisze:Ja używam krótko, ale też jestem mega zadowolona
-
katzarzyna
szaro-fioletowy

Bardzo mi spasował, aczkolwiek jest trochę ciemny. Nie wiem czy to ma jakieś większe znaczenie, w każdym razie na zdjęciach producenta jest jaśniejszy.

Bardzo mi spasował, aczkolwiek jest trochę ciemny. Nie wiem czy to ma jakieś większe znaczenie, w każdym razie na zdjęciach producenta jest jaśniejszy.
-
MEMOrySTICKer
Zastanawiałam się nad tym wariantem kolorystycznym. Tak prawdę mówiąc, to taki wybrałam i zamierzałam kupić. Mamy wersję pomarańczową, bo zakup w zooplusie był dla mnie najkorzystniejszy, a tam tylko ten jest dostępny.katzarzyna pisze:szaro-fioletowy
Ale powiem Wam, że absolutnie nie żałuję: zakochałam się w tej wersji kolorystycznej od pierwszego spojrzenia. I pasuje do MEMOry'ego

-
katzarzyna
też zastanawiałam się nad tym co masz! Wygląda super, a Twoje prośki w nim jeszcze piękniej! 
-
Talia
Ja będę za jakiś czas szukała transportera, z tym że u mnie musi się zmieścić cała piątka dziewczynek.
Zdecydowałam, że nie chcę obciążać rodziców moimi świnkami jak wyjeżdżam do chłopaka (szczególnie na dłużej, czyli na wakacje) i zdecydowałam, że będę je zabierać ze sobą w transporterze, a tak w ogrodzie postawie im kojec z daszkiem i psa na straży
Teraz trudne zadanie, co polecacie dla 5 tłustych, wielkich bab?
Nie musi być on bardzo wielki,spędzą w nim tylko kilka godzin w podróży, raczej taki żeby zmieściły się i żeby wytrzymał ich wagę
No i żeby był poręczny, bo ja i tak jeżdżę z wielką walizą i psem 
Zdecydowałam, że nie chcę obciążać rodziców moimi świnkami jak wyjeżdżam do chłopaka (szczególnie na dłużej, czyli na wakacje) i zdecydowałam, że będę je zabierać ze sobą w transporterze, a tak w ogrodzie postawie im kojec z daszkiem i psa na straży
Teraz trudne zadanie, co polecacie dla 5 tłustych, wielkich bab?
Nie musi być on bardzo wielki,spędzą w nim tylko kilka godzin w podróży, raczej taki żeby zmieściły się i żeby wytrzymał ich wagę
-
MEMOrySTICKer
Hmm, najlepszy to byłby szofer z wozem. Wtedy 2 x CABRIO i w drogę 
Trudno o coś poręcznego i wystarczająco pojemnego. Zależy też, jak duże są Twoje dziewczyny i jak duże mają wymagania co do minimalnej przestrzeni życiowej. Wydaje mi się (nie sprawdzałam), że w CABRIO z 4. nie za wielkie sztuki, preferujące bliski kontakt fizyczny, mogą spędzić całkiem miły czas.
Trzeba pamiętać, że CABRIO to 3,3 kg. Już przy moich dwóch chłopach robi się prawie 6 kg... Zawsze możesz doposażyć się w wózek dla bliżniąt :p, ale mam wątpliwości, czy zestaw 2 x CABRIO i bliźniak brzmi atrakcyjnie. Bo poręcznie to na pewno nie
Trudno o coś poręcznego i wystarczająco pojemnego. Zależy też, jak duże są Twoje dziewczyny i jak duże mają wymagania co do minimalnej przestrzeni życiowej. Wydaje mi się (nie sprawdzałam), że w CABRIO z 4. nie za wielkie sztuki, preferujące bliski kontakt fizyczny, mogą spędzić całkiem miły czas.
Trzeba pamiętać, że CABRIO to 3,3 kg. Już przy moich dwóch chłopach robi się prawie 6 kg... Zawsze możesz doposażyć się w wózek dla bliżniąt :p, ale mam wątpliwości, czy zestaw 2 x CABRIO i bliźniak brzmi atrakcyjnie. Bo poręcznie to na pewno nie
-
DUSIA
Dobra, uległam waszej reklamie i też mam to cudo.
Aukcja na Allegro 81zł+17zł wysyłka
.
Mam tylko jedno jedyne zastrzeżenie, jak zamykam górne połówki to muszę troszkę pokombinować, bo nie zachodzą na siebie od razu idealnie. Poza tym, SUPER!!!
Aukcja na Allegro 81zł+17zł wysyłka
Mam tylko jedno jedyne zastrzeżenie, jak zamykam górne połówki to muszę troszkę pokombinować, bo nie zachodzą na siebie od razu idealnie. Poza tym, SUPER!!!
Ostatnio zmieniony 20 wrz 2013, 11:48 przez DUSIA, łącznie zmieniany 1 raz.