Oby rósł zdrowo i jak najszybciej znalazł towarzysza do psot
Moderator: pastuszek

Też puchaty, czy raczej gładki?
 Też puchaty, czy raczej gładki? Jak się go bierze na ręce, to lubi opierać przednie łapki na palcach człowieka. Kiedyś mieliśmy szczura, który przez kraty klatki tak się witał (niestety u reszty szczurów było bardziej modne innego rodzaju powitanie przez kraty).
 Jak się go bierze na ręce, to lubi opierać przednie łapki na palcach człowieka. Kiedyś mieliśmy szczura, który przez kraty klatki tak się witał (niestety u reszty szczurów było bardziej modne innego rodzaju powitanie przez kraty). Było bardzo miło i fajnie tak pogadać o zwierzakach. Mam małe doświadczenie świnkowe, więc sporo mi się rozjaśniło w głowie
 Było bardzo miło i fajnie tak pogadać o zwierzakach. Mam małe doświadczenie świnkowe, więc sporo mi się rozjaśniło w głowie  Pamiętam, że jak sama przeprowadzałam kilka razy WPA w domkach szczurzych, to też było fajnie. Przeprowadzanie WPA ma wielki plus: zawsze można wygłaskać komuś zwierza. A któż nie chciałby pogłaskać Baranka
 Pamiętam, że jak sama przeprowadzałam kilka razy WPA w domkach szczurzych, to też było fajnie. Przeprowadzanie WPA ma wielki plus: zawsze można wygłaskać komuś zwierza. A któż nie chciałby pogłaskać Baranka  Baranek się trochę ośmielił i pokazywał wszystkie swoje wdzięki, dał sobie nawet zajrzeć w mordkę.
 Baranek się trochę ośmielił i pokazywał wszystkie swoje wdzięki, dał sobie nawet zajrzeć w mordkę.  Baranek jeszcze nie wie, jaka radość go czeka. Rozrusza się trochę dzięki kumplowi i może w końcu wybiegi dojdą do skutku (bo na razie to hyc do klatki i pod kocyk).
 Baranek jeszcze nie wie, jaka radość go czeka. Rozrusza się trochę dzięki kumplowi i może w końcu wybiegi dojdą do skutku (bo na razie to hyc do klatki i pod kocyk). Leonek i Baranek to na pewno będzie wystrzałowa parka kolegów
 Leonek i Baranek to na pewno będzie wystrzałowa parka kolegów 
 Tymczasem dostałam ślicznego rudo-czarnego, jedwabistego samczyka. Jest mniejszy i bardziej nieśmiały od Leonka, ale to pewnie dlatego, że pochodzi ze sklepu. Edi, jak to dziecko, lgnie do każdego, i wszyscy go lubią.
 Tymczasem dostałam ślicznego rudo-czarnego, jedwabistego samczyka. Jest mniejszy i bardziej nieśmiały od Leonka, ale to pewnie dlatego, że pochodzi ze sklepu. Edi, jak to dziecko, lgnie do każdego, i wszyscy go lubią.  Świnki już tak podbiły moje serce, że pewnie byłoby podobne ryzyko.
 Świnki już tak podbiły moje serce, że pewnie byłoby podobne ryzyko.