☣COOL SEXTET☣ czyli ☢G.K.N.A.B.P SQUAD☢
Moderator: pastuszek
Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
- Lilith88
- Miejscowość: Gdańsk
- Kontakt:
Re: COOL QUARTET czyli K.N.A.P SQUAD :D
Hymm, mi się podobają wszystkie czarne zwierzęta i rude
no i sama jestem rudą czarownicą ubraną na czarno
Kot mi się marzy i jeśli kiedyś w końcu będę miała to na pewno będę się za czarnym lub rudym pręgowanym rozglądać, choć wiadomo, że na końcu to się bierze takiego co się najładniej "uśmiechnie" do nas 
-
katiusha
Oj laseczki, macie rację z tymi gusłami. Ile to wyuczonych zielarek - które faktycznie ludziom pomagały w ciemnowieczu, spalono na stosach, a "uznani lekarze" nic nie mieli w zanadrzu, tylko pijawki ( też przydatne obecnie, np. przy doszywaniu utraconych palców) mieli na wszystko w torbie lekarskiej. A los czarnych kotów to już w ogóle masakra
Jestem przeciwko wszelkiemu zacofaniu, ciemnogrodowi, fanatycznemu religiofaszyźmie
Nowiny dla czekających na obrazki. Mam nieplanowany urlop L4 do końca przyszłego tygodnia, to nadrobię zaległości. Staś mi się wyłożył na obustronne zapalenie uszu...
Ja mam "tylko" zawalone zatoki i miejscowo antybiotyk. On jedzie z torpedującym cały organizm..
Jestem przeciwko wszelkiemu zacofaniu, ciemnogrodowi, fanatycznemu religiofaszyźmie
Nowiny dla czekających na obrazki. Mam nieplanowany urlop L4 do końca przyszłego tygodnia, to nadrobię zaległości. Staś mi się wyłożył na obustronne zapalenie uszu...

Ja mam "tylko" zawalone zatoki i miejscowo antybiotyk. On jedzie z torpedującym cały organizm..

- Lilith88
- Miejscowość: Gdańsk
- Kontakt:
Oj oj to się kurujcie
zdrówka dużo 
-
Assia_B
Oj... To szybkiego powrotu do zdrówka życzę! Może w czasie rekonwalescencji znajdziesz też chwilę na nowe zdjęcia panienek 
-
ANYA
Katiusha jezeli o mnie chodzi to nie musisz sie spieszyc, szczegolnie, ze synek jest chory. Duzo zdrowka dla niego bo zapalenie uszow bardzo boli.
-
Tyciek
Zdrówka dla synka.
Ja miałam zapalenie uszu wbsamolocie i nikomu tego nie życzę...
Ja miałam zapalenie uszu wbsamolocie i nikomu tego nie życzę...
-
Arya90
Kurujcie, dużo zdrówka!
Zapalenie uszu straszna sprawa
Zapalenie uszu straszna sprawa
- Asita
- Miejscowość: Sopot
- Kontakt:
Ale masakra zdrowotna.... Wracajcie szybko do dobrej kondycji
Ps. mam nadzieję, że L4 nie uniemożliwi Ci operowanie palcem wskazującym naciskającym na spust apartu
Ps. mam nadzieję, że L4 nie uniemożliwi Ci operowanie palcem wskazującym naciskającym na spust apartu
Moje myszaki http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... =55&t=4152
Żurek i Alfredzik na zawsze pozostaną z nami
Żurek i Alfredzik na zawsze pozostaną z nami
-
Pani Strzyga
Aż mnie uszy zabolały na samą myśl ... Szybkiego powrotu do zdrowia