Dixie na zawsze w moim sercu
Moderator: pastuszek
Re: Dixie moja świnka :)
Ja z nią przebywam prawie cały czas, ile tylko mogę, mam nadzieję, że aż taka samotna nie jest
Już pyszna, zielona trawa się pojawiła, ale to tylko do zdjęcia Dix sobie tak hasa, jeszcze zdradliwie jest, wiaterek i gleba zimna. Trochę na kocyku posiedzi, ale dosłownie kilka minut

Już pyszna, zielona trawa się pojawiła, ale to tylko do zdjęcia Dix sobie tak hasa, jeszcze zdradliwie jest, wiaterek i gleba zimna. Trochę na kocyku posiedzi, ale dosłownie kilka minut

-
- Miejscowość: Gdynia
- Kontakt:
Śliczności 
Z jej córki wyrosła mała zadziora i nawet malucha pogoniła.

Z jej córki wyrosła mała zadziora i nawet malucha pogoniła.
-
- Miejscowość: Gdynia
- Kontakt:
Malutka Dixunia 

- Monalisa
- Miejscowość: Poznań
- Kontakt:
black-sheep, towarzystwo człowieka to nie to samo co towarzystwo innej świnki. Żadna świnka nie powinna żyć sama, tj. bez świnko-towarzysza,
DS: Śnieżka, Tula i Kokosanka
-------------
Za TM: Filuta, Karmelka, Toffi, Colori, Choco, Blanka, Felicja, Majka, Michasia i Miłka
-------------
Za TM: Filuta, Karmelka, Toffi, Colori, Choco, Blanka, Felicja, Majka, Michasia i Miłka
Piękna!!!! I śmiesznie umaszczona. Tylko chce się więcej zdjęć! 

Myślę, że w wyjątkowych sytuacjach świnka może mieszkać sama. Nie planowałam tego, jej towarzyszka zmarła. Dixie jest u mnie 4 lata i jakoś nie widzę u niej depresji, a wręcz wielką metamorfozę, nie da się porównać tego jaka była jak przyszła to tego jaka jest teraz. Bardzo proszę mi tu nie mącić bo robię dla niej wszystko co mogę, mam obsesję na jej punkcie i nie wyobrażam sobie, by ktoś ją bardziej kochał niż ja.Monalisa pisze:black-sheep, towarzystwo człowieka to nie to samo co towarzystwo innej świnki. Żadna świnka nie powinna żyć sama, tj. bez świnko-towarzysza,
Ostatnio usłyszałam od 9 latki, że "ta świnka jest przepiękna"Werusiek pisze:Piękna!!!! I śmiesznie umaszczona. Tylko chce się więcej zdjęć!