SZUKAM OPIEKI
•
Madeline » 14 sty 2016
Pytam na zaś. Jest ktoś z
Lublina kto hotelikuje prośki w wakacje/święta (Boże Narodzenie, Wielkanoc)?
•
Kamilo » 31 sty 2016
Witam mam nadzieję że jest tutaj ktoś z Koszalina lub okolic i pomoże w potrzebie. Mianowicie pozostały mi dwa świniaczki po narzeczonej a racji że jestem żołnierzem czasem muszę wyjechać na poligon. Mimo wszystko nie chcę oddawać zwierzaków. Sam w momencie kiedy jestem na miejscu mogę przehotelikować czyjeś świniaczki z
Koszalina lub okolic.
ODP: Z Koszalina kojarzę karinę i inoue. Jak coś to napisz do nich pw (prywatną wiadomość). Jeśli nie będą mogły pomóc to może kogoś znają?
•
kakazuma » 04 kwie 2016
Sierpień 2016 - Szukam hoteliku/opieki dla moich świnek w liczbie 5 szt. Wiem, że termin odległy, ale świnek dużo, a ja mieszkam w
Opolu - czarnej dziurze na świnkowej mapie Polski. Nie wiem dokładnie jaki termin, jeszcze to ustalam, ale na pewno na czas ok. tygodnia. Świnki mogę rozdzielić na dwie grupy. Dowiozę, gdzie będzie trzeba i odbiorę (oczywiście w jakiejś rozsądnej odległości), zapewniam wszystko co potrzeba, wyżywienie, wyściółkę oraz, jeśli będzie takie życzenie - wsparcie finansowe. Oraz dozgonną wdzięczność w postaci abonamentu na portrety. Niestety, w związku z tym, że moje świnki mieszkają w kojcach z kratek c&c, jedyna klatka jaką posiadam to 80..ale z tym to jeszcze jakoś można zaradzić...
Niech się tylko znajdzie jakaś dobra dusza (albo dwie). Reszta nie będzie problemem.
ODP: Anula» 06 kwie 2016
Jeśli temat jest aktualny to mogę Ci pomóc, o ile nie będzie dla Ciebie problem dowóz, z Opola do mnie będzie ok 70km. Największą przeszkodą dla mnie jest to, że nie posiadam zapasowych klatek żeby Ci użyczyć. No chyba, że z Twoich kratek coś można szybko złożyć u mnie? Nie miałam tego nigdy i nie wiem czy to bardzo problematyczne czy nie. I w razie czego nie wiem jeszcze czy dałabym radę przyjąć całą piątkę, szczerze mówiąc to zależy tylko od tego czy do tego czasu sprzeda się moja bieżnia, która zabiega sporo miejsca. W razie czego zapraszam na priv
•
Fuffa » 18 kwie 2016
Kochani,
poszukuję domku na wakacje dla moich dwóch chłopaków Mańka i Getry (
Zabrze).
tu ich watek:
http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... =55&t=5638.
Wyjeżdżam prawdopodobnie
6/7/8.08 i wrócę koło
20.08. Oczywiście dowiozę chłopców wraz z domkiem i odbiorę, zapewnię ściółkę, jedzonko, i pokryję wszystkie koszty. Jestem w stanie również zapłacić za opiekę.
Będę bardzo wdzięczna za pomoc.
ODP: Anula» 19 kwie 2016
Ja Ci mogę pomóc. Piszę info na priv.
•
EWCIA79 » 01 maja 2016
Witam
Mam na imię Ewa mój Nick na forum to EWCIA79. Postanowiłam napisać, gdyż potrzebuję waszej pomocy w opiece nad dwiema ślicznymi świnkami w okresie
6.08.16 - 22.08.16 w tym czasie mamy zaplanowany wyjazd rodzinny i mam problem z opieką Przychodzi do nas teściowa ale panicznie boi się wziąć świnki na ręce, a Ron musi brać codziennie metizol i branie na ręce jest nie uniknione , do tego podawanie witaminy C. Jednym słowem mam mały problem. Oczywiście pokrywam wszystkie koszty za wyżywienie i w ogóle. Mieszkam w
Lęborku także mogę podjechać w
okolice trójmiasta i dowieść pod określony adres.
A to link do moich łobuziaków:
http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... =62&t=5097
•
Guinea P » 04 maja 2016
Witam wszystkich serdecznie, piszę ponieważ potrzebuję pomocy w hotelikowaniu mojej świnki i mogę także zaproponować hotelikowanie.
Wyjeżdżam w okresie wakacyjnym -
27.06 - 19.07 i moja świneczka potrzebuje domu na ten okres. Ma 4 lata, nie przyjmuje leków, jest zdrowa i ma apetyt. Przyjazna ludziom choć na początku w nowych sytuacjach się obawia. Pokrywam koszty utrzymania, dowiozę świnkę i odbiorę.
Mogę także zaproponować hotelikowanie w miesiącu sierpniu:)
Jestem z
Katowic, mogę podjechać pod wskazany adres
Pozdrawiam
•
patic6 » 23 maja 2016
DS Garagina poprosiła mnie o pomoc w szukaniu opieki na wakacje dla swoich świniaków (oprócz Garagina ma samczyka Alfa, mieszkają razem) od 15 czerwca do 5 października. Wyjeżdża na praktyki do Hiszpanii, a w Polsce nie ma nikogo, kto mógłby się nimi zająć - jest Ukrainką.
•
oliwka » 30 maja 2016
Szukam opieki dla 4 dziewczynek w okresie: 29.07-14.08. Jestem z
Zabrza, także Górny Śląsk wchodzi w grę.
Zapewniam wszystko co niezbędne, koszt opieki do uzgodnienia.