Sklep Hipcio

Wątki nieaktywne a godne zachowania

Moderator: porcella

Regulamin forum
1. Do działu archiwum bez zgody admina nie wolno przenosić wątków z wyjątkiem:
a. nieaktywnych/zamkniętych wątków adopcyjnych;
b. wątków związanych z akcjami, imprezami które już miały miejsce.
W innych przypadkach tematy mogą zostać skasowane bez wcześniejszego ostrzeżenia.
Wątki przenoszone do działu "Archiwum" muszą zostać zamknięte.
Zablokowany
Awatar użytkownika
Chryzantem
Miejscowość: Katowice
Kontakt:

Re: Sklep Hipcio

Post autor: Chryzantem »

ja już dostałam swoją pierwszą paczkę, i chyba smakołyki będziemy zamawiać już na stałe w Hipciu :prezent: karmę i siano tanio mamy w zoologu w mieście :roll:
Yvon

Post autor: Yvon »

Tak, zgadza się, też lubię w Hipciu zamawiać :) Właśnie przed chwilą zamówiłam wiele smakołyków dla moich dziewczynek. I błyskawiczna dostawa do tego. Idealnie.
Andzia

Post autor: Andzia »

Też chwile temu złozylam zamowienie
bedzie duza paka, dziewczyny sie uciesza :D :102:

wysłalam PW :)
Andzia

aż tak duzej paczki sie nie spodziewałam ;)
zajeżdzam SMART-fonem i :shock:
na "garbie"musiałam przytargac do domu :mrgreen:

wszystko cacy ,dzieki :D
dziewczyny zadowolone :like: - to najważniejsze
Yvon

Post autor: Yvon »

Moje dziewczynki też zadowolone z wielkiej paki :) Ziółka, smakołyki, sianko pachnące i smakowite. Jedzą aż uszy się trzęsą. Dziękujemy. Mamy zapasy... na miesiąc albo i więcej. Zapach w domu aż przyjemnie wąchać :) Super! Sama bym zjadła trochę tych smakowitości. Hihihi...
Andzia

Jestem bardzo zadowolona z zakupow w Hipciu :D

suszki,zioła i zielony owies schodza w ekspresowym tępie :shock:

za kilka dni zas bede skladac zamowienie :102:
Awatar użytkownika
Lilith88
Miejscowość: Gdańsk
Kontakt:

Post autor: Lilith88 »

Chciałabym na dniach zrobić zamówienie dla moich świniaków. Panowie uwielbiają JR Farm Polne Zioła i TIVO Babkę Szerokolistną, niestety nie ma jej obecnie na stanie, czy można się spodziewać tych produktów jakoś w najbliższym czasie? Jeśli tak to kiedy?

Przy okazji moja pięcioświniowa zgraja chciałaby polecić oprócz wyżej wymienionych produktów JR Farm Liście Jagód, JR Farm Sałatkę z Topinamburem i przede wszystkim JR Farm Grainless Herbs Świnka Morska oraz TIVO Babkę Lancetowatą (innych firm nie lubią ani tej ani wymienionej wyżej Szerokolistnej) i TIVO Skrzyp Polny. Wypróbowałam już chyba wszystkie ziółka i cała piątka zgodnie twierdzi, że to jest najlepszy towar ;)
Awatar użytkownika
DanBea
Miejscowość: Katowice
Kontakt:

Post autor: DanBea »

Kiedy będzie dostępny ten produkt http://hipcio.sklep.pl/produkt/pro-fibre-800g ?
Obrazek
elido

Post autor: elido »

@Lilith; niestety babka szerokolistna będzie dopiero za kilka tygodni (skończyły się zeszłoroczne zapasy i trzeba nasuszyć noworoczne babki). :-)

@DanBea; ciężko powiedzieć, ale powinny być w tym miesiącu jeszcze :102:

Dziękujemy za miłe słowa odnośnie sklepu i asortymentu :D Oferta jest stale powiększana o nowości i nowinki :D
Od jakiegoś czasu można znaleźć sporo nowości z suszek marki Zuzala oraz JR Farm. Plus nowe karmy Supreme i (FibaFirst). :love:

Obrazek
Awatar użytkownika
Lilith88
Miejscowość: Gdańsk
Kontakt:

Post autor: Lilith88 »

Ehh.. To sobie sama na razie nazrywam ;) A JR Farm Polne Zioła? Bo jeszcze o nie pytałam :)
Zablokowany

Wróć do „Archiwum”