Fakt!awa39 pisze:http://imageshack.us/a/img29/5791/hqc5.jpg cóż za precyzja w trzymaniu
Świnkowo-chomikowo-psio-kocia ekipa
Moderator: pastuszek
					Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
	Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
- Panna Fiu Fiu
- Administrator
- Miejscowość: Chorzów
- Kontakt:
- Panna Fiu Fiu
- Administrator
- Kontakt:
Re: Chorzowskie zoo zaprasza :)
U nas już zdrowo (oby jak najdłużej!). Przyszło do nas cudownie zielone, drobne sianko p. Roberta i już jestem na nie zła. No nie wydolę z tym dorzucaniem siana do klatek!   

Toszek ma już tylko rankę ze strupkiem na nosku, okazało się, że to brzydki i duży ropień. Był na antybiotyku przez 3 dni i dostaliśmy tabletki do domu (a podać mu je to jest nie lada wyczyn). Dr Adam naprawił nam już drugiego kota, chwała mu za to. 

Trochę zdjęć moich ukochanych modeli. Sztygar dalej boi się ludzi, ja go nie zmuszam do kontaktu z człowiekiem. Może jak dorośnie to zrozumie że człowiek jest ok. W każdym razie z Gniewkiem dogadują się wspaniale i to jest najważniejsze.
 Sztygar dalej boi się ludzi, ja go nie zmuszam do kontaktu z człowiekiem. Może jak dorośnie to zrozumie że człowiek jest ok. W każdym razie z Gniewkiem dogadują się wspaniale i to jest najważniejsze. 

Obserwować młodego w klatce to jest największa frajda. Widać, że zaprzyjaźnił się z otoczeniem i często wywala stópki, podskakuje, przeskakuje nad Gniewkiem, dużo się bawi. Cudowny z niego biały malec

Toszek ma już tylko rankę ze strupkiem na nosku, okazało się, że to brzydki i duży ropień. Był na antybiotyku przez 3 dni i dostaliśmy tabletki do domu (a podać mu je to jest nie lada wyczyn). Dr Adam naprawił nam już drugiego kota, chwała mu za to.
Trochę zdjęć moich ukochanych modeli.

Obserwować młodego w klatce to jest największa frajda. Widać, że zaprzyjaźnił się z otoczeniem i często wywala stópki, podskakuje, przeskakuje nad Gniewkiem, dużo się bawi. Cudowny z niego biały malec
- 

AniBanani
Lepiej pokaż świnką to co ich czeka od Pastuszka   Nieźle
  Nieźle   

białas

białas
- 

Laraine
I jak można nie lubić białasków? No jak? One są takie słodkie   

Kto by pomyślał, że Gniewko znajdzie sobie towarzystwo, i że będą się tak fajnie ze sobą czuć super
 super  

Kto by pomyślał, że Gniewko znajdzie sobie towarzystwo, i że będą się tak fajnie ze sobą czuć
- Panna Fiu Fiu
- Administrator
- Kontakt:
Dla nich zamówienia jeszcze nie ma, moja mama zaszalała i kupiła kapciocha xl i tunelo - hamak. Podejrzewam, że dopiero się produkują. 
Oj tak, jestem w białasku zakochana po uszy, ciężko mu zrobić zdjęcie kiedy się nie ukrywa ale mam jedno, zrobione przed chwilą przez kratki

Oj tak, jestem w białasku zakochana po uszy, ciężko mu zrobić zdjęcie kiedy się nie ukrywa ale mam jedno, zrobione przed chwilą przez kratki

- 

Laraine
Ale poza  cudowny
 cudowny   

On jest taki malutki, czy norka taka duża? 

On jest taki malutki, czy norka taka duża?
- Panna Fiu Fiu
- Administrator
- Kontakt:
Jest malutki, ale ta norka też jest duża - bo to takie igloo.Laraine pisze: On jest taki malutki, czy norka taka duża?
O, tu Gniewko w tym samym igloo:

- 

Wiktoria
Cudowni są   Super, że się dogadują, a Sztygar napewno niedługo przestanie się bać , i będzie chciał żeby go cały czas brano na kolanka
 Super, że się dogadują, a Sztygar napewno niedługo przestanie się bać , i będzie chciał żeby go cały czas brano na kolanka 

- 

twojawiernafanka
Boscy! A co do strachu - moje laby też dłuuugo się bały, ale dosłownie od kilku dni widzę przełom - dadzą się głaskać w klatce  

Cały czas czekają na jedzenie przy kratach i liżą po palcach.

Cały czas czekają na jedzenie przy kratach i liżą po palcach.