Muszę zbić cukier po obejrzeniu fotek
 Muszę zbić cukier po obejrzeniu fotek 
Moderator: pastuszek
 Dziewczyny naprawdę się zgrały i są cudowne, Mańka nasza 1 świnka trochę chyba stresowo to przechodzi bo zeszła troszkę z wagi, no ale na pewno masa wróci
  Dziewczyny naprawdę się zgrały i są cudowne, Mańka nasza 1 świnka trochę chyba stresowo to przechodzi bo zeszła troszkę z wagi, no ale na pewno masa wróci   Jadźka pokazuje Mani i Frani jak się powinno jeść i zjada dosłownie wszystko, nie to co moje powsinogi
  Jadźka pokazuje Mani i Frani jak się powinno jeść i zjada dosłownie wszystko, nie to co moje powsinogi   , jest najcięższa potem Franka a potem Mania po dzisiejszym ważeniu  :c, Ale mimo swojej lekkiej wagi Mania wyraźnie dominuje
 , jest najcięższa potem Franka a potem Mania po dzisiejszym ważeniu  :c, Ale mimo swojej lekkiej wagi Mania wyraźnie dominuje   za maleńką trudno nadążyć wszędzie jej pełno a dziś ukryła się w podusi na siano
  za maleńką trudno nadążyć wszędzie jej pełno a dziś ukryła się w podusi na siano  

, w sumie cały czas Ją obserwujemy, jest wesoła, normalna postawa, popcornuje, rzuca się na ogórki i naleśnikuje jak zawsze
, w sumie cały czas Ją obserwujemy, jest wesoła, normalna postawa, popcornuje, rzuca się na ogórki i naleśnikuje jak zawsze 
 byłyśmy dzisiaj u weta, ropień usunięty, Mania nawet nie zapiszczała przy przekuwaniu, wyciskaniu i sprawdzaniu policzków od środka, była niesamowicie grzeczna, dostałyśmy antybiotyk i osłonowe..
 byłyśmy dzisiaj u weta, ropień usunięty, Mania nawet nie zapiszczała przy przekuwaniu, wyciskaniu i sprawdzaniu policzków od środka, była niesamowicie grzeczna, dostałyśmy antybiotyk i osłonowe..
 https://www.youtube.com/watch?v=RVDSDISTpAE
 https://www.youtube.com/watch?v=RVDSDISTpAE  

i kurczaki nic.. prawie wszystkie zdjęcia mają za duży rozmiar i się nie da wstawić
  i kurczaki nic.. prawie wszystkie zdjęcia mają za duży rozmiar i się nie da wstawić  

Pozdrawiam wszystkie a szczególnie Jadzie razem z moją 5 swinkopanów
 Pozdrawiam wszystkie a szczególnie Jadzie razem z moją 5 swinkopanów