Czterej królowie i Hotel pod Zielonym Ogórkiem

Tutaj opowiadamy o naszych pupilach.

Moderator: pastuszek

Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
ODPOWIEDZ
katiusha

Re: Trzej królowie i inni

Post autor: katiusha »

Za wyzdrowienie!!! :fingerscrossed:
Awatar użytkownika
Lilith88
Miejscowość: Gdańsk
Kontakt:

Post autor: Lilith88 »

My wszyscy czyli ja, Tasman, Geronimo, Onyx i Wiewióreczek też trzymamy kciuki i pazurki :fingerscrossed: za szybki powrót do zdrowia :buzki:
Awatar użytkownika
martuś
Miejscowość: Złocieniec
Kontakt:

Post autor: martuś »

Chłopcy szybko wrócą do zdrówka :fingerscrossed: :buzki:
Obrazek
Awatar użytkownika
Dzima
Miejscowość: Rogoźno
Kontakt:

Post autor: Dzima »

Jabłka lecą z nieba :lol:
Zdrówka chłopcy :fingerscrossed: Z niecierpliwością czekam na wiosenne słońce i zdjęcia z trawki :buzki:
Pyrka
Za TM :candle: Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
Awatar użytkownika
sosnowa
Miejscowość: Warszawa
Kontakt:

Post autor: sosnowa »

Trzymam a wy zdrowiejcie
Awatar użytkownika
Pulpecja
Moderator globalny
Miejscowość: Łódź
Kontakt:

Post autor: Pulpecja »

Dziękujemy Wszystkim.
Julianek zdrowy jak rydz i też Wam dziękuje.
Ale niestety oczko Pulpeta bez zmian.
Dzima pisze:Jabłka lecą z nieba :lol:
Zdrówka chłopcy :fingerscrossed: Z niecierpliwością czekam na wiosenne słońce i zdjęcia z trawki :buzki:
Mam filmik, na którym Diego je jabłko razem z moją córką, ale nie wiem, jak wstawić :( .
A trawka na razie dostarczana jest do Ich Wysokości pod same noski.
katiusha

U mnie na jednostce już wszyscy dojrzeli, że chadzam i wyrywam, co dobrego znajdę :lol: Panowie z firmy zajmującej się zielenią zaproponowali, że przy koszeniu pierwszych traw dadzą znać i najlepsze kąski mi dostarczą :rotfl: ...No i pewnie mają mnie za wariatkę..Niegroźną, ale wariatkę :rotfl:
Awatar użytkownika
kimera
Moderator globalny
Kontakt:

Post autor: kimera »

Tylko poproś, żeby dla świnek ścinali trawę jakimś ostrzem (najlepiej poświęconym sierpem :)), a nie kosiarką spalinową. Spod kosiarki trawa wychodzi w postaci mokrej sieczki, zupełnie nieapetycznej.
katiusha

:rotfl: Poświęconym sierpem!!! "Chłopi-reaktywacja" :lol: Powiedziałam, że jak mają ciśnienie, to plon z podkaszarki takiej gumkowej mogą zgłaszać :102: Generalnie wolę ręcznie narwać :102:
Awatar użytkownika
Pulpecja
Moderator globalny
Kontakt:

Post autor: Pulpecja »

To ja się muszę w najbliższym czasie wybrać na wieś do wujka - może ma jeszcze jakiś sierp i może uda mi się go wycyganić :D .
katiusha pisze:U mnie na jednostce już wszyscy dojrzeli, że chadzam i wyrywam, co dobrego znajdę :lol: Panowie z firmy zajmującej się zielenią zaproponowali, że przy koszeniu pierwszych traw dadzą znać i najlepsze kąski mi dostarczą :rotfl: ...No i pewnie mają mnie za wariatkę..Niegroźną, ale wariatkę :rotfl:
Przez całą jesień, wychodząc z pracy, zawsze wchodziłam w rabatki i wyrywałam mleczyki, i tylko czekałam, aż ochroniarz mnie pogoni. Ale zastanawiałam się też, czy nie iść do szefa po dodatek ogrodniczy ;) .

Wiosna coraz bliżej, święta coraz bliżej. Przedwczoraj w ferworze przedświątecznych porządków złapałam Mopika i zrobiłam porządek z psimi łapkami. A wczoraj w moje ręce Pulpet. Zachwycony nie był, ale robiłyśmy z córką, co tylko można, żeby go przebłagać za mycie, czesanie i obcinanie.

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek
ODPOWIEDZ