Czterej królowie i Hotel pod Zielonym Ogórkiem
Moderator: pastuszek
					Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
	Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
- Lilith88
- Miejscowość: Gdańsk
- Kontakt:
Re: Trzej królowie i inni
My wszyscy czyli ja, Tasman, Geronimo, Onyx i Wiewióreczek też trzymamy kciuki i pazurki  za szybki powrót do zdrowia
 za szybki powrót do zdrowia 

- martuś
- Miejscowość: Złocieniec
- Kontakt:
- Dzima
- Miejscowość: Rogoźno
- Kontakt:
Jabłka lecą z nieba   

Zdrówka chłopcy Z niecierpliwością czekam na wiosenne słońce i zdjęcia z trawki
  Z niecierpliwością czekam na wiosenne słońce i zdjęcia z trawki  

Zdrówka chłopcy
Pyrka
Za TM Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
 Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia

Za TM
 Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
 Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia- sosnowa
- Miejscowość: Warszawa
- Kontakt:
Trzymam a wy zdrowiejcie

- Pulpecja
- Moderator globalny
- Miejscowość: Łódź
- Kontakt:
Dziękujemy Wszystkim.
Julianek zdrowy jak rydz i też Wam dziękuje.
Ale niestety oczko Pulpeta bez zmian. .
 .
A trawka na razie dostarczana jest do Ich Wysokości pod same noski.

Julianek zdrowy jak rydz i też Wam dziękuje.
Ale niestety oczko Pulpeta bez zmian.
Mam filmik, na którym Diego je jabłko razem z moją córką, ale nie wiem, jak wstawićDzima pisze:Jabłka lecą z nieba
Zdrówka chłopcyZ niecierpliwością czekam na wiosenne słońce i zdjęcia z trawki
 .
 .A trawka na razie dostarczana jest do Ich Wysokości pod same noski.
- 

katiusha
U mnie na jednostce już wszyscy dojrzeli, że chadzam i wyrywam, co dobrego znajdę  Panowie z firmy zajmującej się zielenią zaproponowali, że przy koszeniu pierwszych traw dadzą znać i najlepsze kąski mi dostarczą
 Panowie z firmy zajmującej się zielenią zaproponowali, że przy koszeniu pierwszych traw dadzą znać i najlepsze kąski mi dostarczą  ...No i pewnie mają mnie za wariatkę..Niegroźną, ale wariatkę
 ...No i pewnie mają mnie za wariatkę..Niegroźną, ale wariatkę 

Panowie z firmy zajmującej się zielenią zaproponowali, że przy koszeniu pierwszych traw dadzą znać i najlepsze kąski mi dostarczą
 Panowie z firmy zajmującej się zielenią zaproponowali, że przy koszeniu pierwszych traw dadzą znać i najlepsze kąski mi dostarczą  ...No i pewnie mają mnie za wariatkę..Niegroźną, ale wariatkę
- kimera
- Moderator globalny
- Kontakt:
Tylko poproś, żeby dla świnek ścinali trawę jakimś ostrzem (najlepiej poświęconym sierpem  ), a nie kosiarką spalinową. Spod kosiarki trawa wychodzi w postaci mokrej sieczki, zupełnie nieapetycznej.
), a nie kosiarką spalinową. Spod kosiarki trawa wychodzi w postaci mokrej sieczki, zupełnie nieapetycznej.

), a nie kosiarką spalinową. Spod kosiarki trawa wychodzi w postaci mokrej sieczki, zupełnie nieapetycznej.
), a nie kosiarką spalinową. Spod kosiarki trawa wychodzi w postaci mokrej sieczki, zupełnie nieapetycznej.- 

katiusha
 Poświęconym sierpem!!! "Chłopi-reaktywacja"
 Poświęconym sierpem!!! "Chłopi-reaktywacja"   Powiedziałam, że jak mają ciśnienie, to plon z podkaszarki takiej gumkowej mogą zgłaszać
 Powiedziałam, że jak mają ciśnienie, to plon z podkaszarki takiej gumkowej mogą zgłaszać  Generalnie wolę ręcznie narwać
 Generalnie wolę ręcznie narwać 
- Pulpecja
- Moderator globalny
- Kontakt:
To ja się muszę w najbliższym czasie wybrać na wieś do wujka - może ma jeszcze jakiś sierp i może uda mi się go wycyganić  .
 .
 .
 .
Wiosna coraz bliżej, święta coraz bliżej. Przedwczoraj w ferworze przedświątecznych porządków złapałam Mopika i zrobiłam porządek z psimi łapkami. A wczoraj w moje ręce Pulpet. Zachwycony nie był, ale robiłyśmy z córką, co tylko można, żeby go przebłagać za mycie, czesanie i obcinanie.

.
 .
Przez całą jesień, wychodząc z pracy, zawsze wchodziłam w rabatki i wyrywałam mleczyki, i tylko czekałam, aż ochroniarz mnie pogoni. Ale zastanawiałam się też, czy nie iść do szefa po dodatek ogrodniczykatiusha pisze:U mnie na jednostce już wszyscy dojrzeli, że chadzam i wyrywam, co dobrego znajdęPanowie z firmy zajmującej się zielenią zaproponowali, że przy koszeniu pierwszych traw dadzą znać i najlepsze kąski mi dostarczą
 .
 .Wiosna coraz bliżej, święta coraz bliżej. Przedwczoraj w ferworze przedświątecznych porządków złapałam Mopika i zrobiłam porządek z psimi łapkami. A wczoraj w moje ręce Pulpet. Zachwycony nie był, ale robiłyśmy z córką, co tylko można, żeby go przebłagać za mycie, czesanie i obcinanie.