anuleczka pisze:co jak coooo, ale jeże nie śmierdzą i nie wymagają takiego częstego sprzątania klatki jak świnki a to duży plus kleymore
ooo.. to jak tak, to w razie czego mogę te granulki nawet liczyć
nie nooo.. moje smrodki też kocham.. nawet muszę przyznać że uwielbiam sprzątać te boby i siuśki
kleymore a powiedz, jak udaje Ci się utrzymać jeżykowi stałą temperaturę? Musisz stale mieć włączoną lampkę grzewczą? (próbuję sobie oszacować koszty jeża.. )
Termometr pokojowy Bez problemu z temperaturą, zwłaszcza w okresie grzewczym, latem też spokój, jedynie jesienią jak będzie chłodniej to będę włączała jej lampkę 40vat, teraz ma 15 vat na noc włączaną, ale taką imitująca światło księżyca, lekko grzejącą
Dzisiaj wykąpałam Jeżynkę i nasmarowałam jej skórkę (bo jeżom się wysusza i mają tak jakby ludzki łupież ) , uwielbia mizianie szczoteczką do zębów
Moje łyse szczęście Filip jest ze mną od 15.01.2014, Kofi jest z nami od 6.06.2014, maluszki od 3.09.14 i Glorcia od 24.12.14 Filip&Kofi&Jagódka&Klementynka&Peppa&Bianka&Glorcia+2psy+2gekony Usunięto reklamę z podpisu. W sprawie wyjaśnienia proszę o kontakt z administratorem.