ślicznie się komponuje na tym niebieskim kocyku, rzeczywiście rozlewa się w kapciochu
  ślicznie się komponuje na tym niebieskim kocyku, rzeczywiście rozlewa się w kapciochu  to xl?
  to xl?Moderator: pastuszek
 ślicznie się komponuje na tym niebieskim kocyku, rzeczywiście rozlewa się w kapciochu
  ślicznie się komponuje na tym niebieskim kocyku, rzeczywiście rozlewa się w kapciochu  to xl?
  to xl? Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
 Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia 

- zresztą wg mojego męża Michałki są najsłodsze
  - zresztą wg mojego męża Michałki są najsłodsze  
 .
 . .
 . 

Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
 Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia Biedactwo spadło z "łóżeczka"
 Biedactwo spadło z "łóżeczka"  Toffik jest prześliczny... Skradł moje serce
 Toffik jest prześliczny... Skradł moje serce   Pomiziaj go ode mnie
 Pomiziaj go ode mnie 
Obaj często śpią z otwartymi.... tylko "przerzuconymi" na drugą stronęDzima pisze:A on naprawdę śpi z otwartymi oczami?

Toffik ma takie żywe kolory...albo zdjęcia tak wychodzą
  Toffik ma takie żywe kolory...albo zdjęcia tak wychodzą