Firma Chrapcio - zostawione ku przestrodze

Wątki nieaktywne a godne zachowania

Moderator: porcella

Regulamin forum
1. Do działu archiwum bez zgody admina nie wolno przenosić wątków z wyjątkiem:
a. nieaktywnych/zamkniętych wątków adopcyjnych;
b. wątków związanych z akcjami, imprezami które już miały miejsce.
W innych przypadkach tematy mogą zostać skasowane bez wcześniejszego ostrzeżenia.
Wątki przenoszone do działu "Archiwum" muszą zostać zamknięte.
Zablokowany
koni

Re: Sprzedam legowiska i domki!

Post autor: koni »

ja na swoje czekałam ponad 3 tygodnie!!!
Radzę się uzbroić w cierpliwość, bo zdaje się, że Tutti znajduje mnóstwo wytłumaczeń...jedno za drugim i jedno lepsze od drugiego. Same zdarzenia losowe.... :nono:

Fakt faktem, hamak doszedł, służy chłopakom i są bardzo zadowoleni. Mam tylko nadzieję, że nie rozpadnie się po pierwszym praniu :roll:
katiusha

Post autor: katiusha »

Może Tutti ma dużo innych obowiązków. Poczekamy :)
Koni - a czemu miałby się rozpaść? Moje sofy o podusie od Tutti były prane już kilkakrotnie i nic im nie ubyło na urodzie i funkcjonalności :ok:
koni

u mnie ten zestaw z gwiazdkami już jest tylko w części...domek popruł się na szwie po pierwszym praniu, hamak i legowisko po drugim. Reszta cała do dziś. Szkoda, bo to był piękny komplet. Może dlatego, że to polar z bawełną, trudniej chwyciło.
Prałam w 40 stopniach (i 30 też), wirowanie najmniejsze z możliwych...i szlag wzięło szwy.
Komplet z helikopterami był prany kilka razy i wszystko jest ok. Zobaczymy jak będzie z hamakiem. Mam nadzieję, że się nie rozpadnie, bo fajny jest.
Awatar użytkownika
Lilith88
Miejscowość: Gdańsk
Kontakt:

Post autor: Lilith88 »

Ja mam bardzo dużo rzeczy od Tutti i wszystko działa, nic się nie rozpadło a wiruję na 800. W jednym miejscu mam materac tylko spruty ale to tak malutko, że prawie nie widać i którąś poduchę z jakiegoś domku ale nawet nie pamiętam którą, bo też nie widać za bardzo. Reszta uszkodzeń to wina moich panów, co poradzić w końcu to gryzonie :idontknow: Każdemu coś może się w życiu zdarzyć a że nieszczęścia chodzą parami to wszyscy wiemy, wcześniej Tutti szybko realizowała zamówienia, więc chyba można jej wybaczyć raz poślizg ;)
koni

u mnie były dwa poślizgi...ale wybaczam :)
nana81

Post autor: nana81 »

Halo Tutti.... Jak tam się mają moje domki?
nana81

Tutti proszę o numer przesyłki, którą wysłałaś moje rzeczy. Do dziś nic nie mam :evil:
koni

a ja oznajmiam, że Quik miał mały postrach...leżał grzecznie na hamaczku i hamaczek jednym bokiem spadł...oderwał się troczek. Nawet jednego prania jeszcze nie zaliczył....nowy przecież jest.
Tutti :nono:

Myślałam, że tego nie napiszę, ale jednak....NIE POLECAM. Jeśli ktos ma ochotę na szczegóły to zapraszam na PV.
nana81

Tutti miło by było jakbyś jednak wyjaśniła wszystko w wątku zamiast pisać pw.
Naprawdę jestem ugodowa ale kłamstwa nie jestem w stanie tolerować.
Pieniądze miałaś na koncie 10. Napisałam, że zależy mi na czasie. 13 napisałaś, że jutro zanosisz na pocztę. 18 w wątku pytałam co z moimi rzeczami. Wysłałaś pw, że podczas szycia moich rzeczy zepsuła się maszyna ( można było dać znać ) i jeszcze nie są zrobione. Napisałaś, że wczoraj przeszyłaś ( rozumiem, że 17 ) i po pracy lecisz wysłać. 20 moje kolejne pytanie na forum co z moimi rzeczami. Wysłałaś pw, że dziś rano wysłałaś ( dziś czyli rozumiem, że 20 ). Do dzisiaj przesyłki nie mam. Wczoraj na forum poprosiłam o numer przesyłki Tutti byla bardzo zdziwiona, że paczka nie dotarła i dała numer. Nie sprawdzałam na stronie w śledzeniu paczek. Dziś rano poleciałam na pocztę wyjaśnić o co chodzi. Od miłej pani usłyszałam, że nie było szans na doręczenie wcześniej bo dopiero wczoraj paczka została nadana!!!! Chętnie podam numer przesyłki bo dowodzi, że nie ja kłamię: 00259007733558758905.

Tutti to może teraz wyjaśnisz o co chodzi. Łżesz jak nie powiem co!

Nie można było napisać prawdy, że nie masz ochoty czy czasu i nie zrobisz teraz. Owszem zależało mi na czasie ale to Ty obiecałaś, że zrobisz i tylko wymyślałaś kolejne powody, dla których nie mogłaś zrobić.

Przesyłki jak mówiłam nie mam nadal. Liczę na to, że przynajmniej na jakości nie zawiodę się tak jak koni.

Piszesz też, że od soboty jesteś poza Krakowem a paczka została nadana wczoraj z Krakowa. Ale pewnie tu też znajdziesz jakieś wytłumaczenie czyli pewnie to jednak nie Ty wysłałaś ( chociaż pisałaś, że wysłałaś a nie ktoś wysłał).

Przy zamawianiu zalecam co najmniej ostrożność. Niestety ja już nie zamówię :sadness:
tuttifrutti

Post autor: tuttifrutti »

Nie ma mnie w Krakowie od soboty, ponieważ załatwiam sprawy związane z firmą stąd jest to całe zamieszanie. Przecież jakby mi się nie chciało szyć :? to bym ci napisała, po cholerę miałabym tak mieszać :think: Staram się zawsze wszystko załatwić jak najszybciej ale ostatnio mam okropny okres, bo co chwila coś wypada! Szyję od roku i nigdy nie zdarzały mi się takie sytuacje, ani nie było skarg na rzeczy które szyję, a szyję również dla hodowli gdzie świnek jest mase i nigdy nic złego z tymi rzeczami się nie działo :meeting:
Zablokowany

Wróć do „Archiwum”