Od jakiegoś czasu próbuję nauczyć moich pięknych korzystania z kuwety (jedna jest w klatce i jedna na mieszkaniu), Vito pokręcił nosem i stwierdził że będzie załatwiał swoje sprawy tam gdzie chce, Diego to właściwie jak mu się przypomni ale Peper... muszę go pochwalić przed wszystkimi bo od razu załapał o co chodzi i oszczędził mi sprzątania
 Od jakiegoś czasu próbuję nauczyć moich pięknych korzystania z kuwety (jedna jest w klatce i jedna na mieszkaniu), Vito pokręcił nosem i stwierdził że będzie załatwiał swoje sprawy tam gdzie chce, Diego to właściwie jak mu się przypomni ale Peper... muszę go pochwalić przed wszystkimi bo od razu załapał o co chodzi i oszczędził mi sprzątania   Nie mogę wyjść z podziwu.
 Nie mogę wyjść z podziwu.Peper i Vito przed chwilą cykali na siebie a teraz śpią razem jak jedna kulka, jak tu zrozumieć mężczyzn

Peper 1300g, Vito 1200g a Diego 830g... Nie mam pojęcia w czym może leżeć problem, rozważyłam już chyba wszystko. Na początku myślałam że nie je tylko ściemnia ale zaczęłam go dokładnie pilnować i naprawdę zjada to co dostanie, potem pojawiły się spekulacje czy to nie brzuszek ale malec nie jest wzdęty a bobki są zupełnie normalne
 Peper 1300g, Vito 1200g a Diego 830g... Nie mam pojęcia w czym może leżeć problem, rozważyłam już chyba wszystko. Na początku myślałam że nie je tylko ściemnia ale zaczęłam go dokładnie pilnować i naprawdę zjada to co dostanie, potem pojawiły się spekulacje czy to nie brzuszek ale malec nie jest wzdęty a bobki są zupełnie normalne