- imię świnki - Ibbie
- wiek świnki - ok 6 msc ,waga 702 g
- płeć świnki - samiczka
- adopcyjny numerek świnki - 1107
- miejscowość, w której przebywa zwierzę oraz u kogo - Kraków - Tośka
- historię zwierzęcia, przebyte choroby - świnka znaleziona w kartonie przed sklepem zoologicznym...
- informacje dot. diety - wszystkie warzywa i owoce,siano,trawa (trawa,mlecz,koniczyna,babki,krwawnik),suche wszystko
- stan adopcji - WOLNA
- wszelkie dodatkowe informacje dot. adopcji zwierzęcia - do adopcji za trzy tygodnie,do innej łagodnej samiczki
- kontakt do osoby, u której przebywa zwierzę - PW lub e-mail: ankari@onet.eu
- informację o tym, kto wydał zgodę na założenie wątku - sama wydałam
Ibbie jest bardzo spokojną,bojaźliwą świnunią. Uwielbia norki,legowiska,hamaki. Jest bardzo ciekawska i głośno dopomina się o jedzenie Lubi wszystko zwiedzać,na kolanach jest zrelaksowana,chociaż nie lubi samego chwytania jej.
Ibbie ,samiczka do adopcji Kraków nieaktualne
Moderator: silje
- Tośka
- Miejscowość: Kraków
- Kontakt:
Ibbie ,samiczka do adopcji Kraków nieaktualne
Ostatnio zmieniony 13 paź 2013, 21:16 przez Tośka, łącznie zmieniany 5 razy.
" Zarozumiałością oraz bezczelnością człowieka jest mówienie, że zwierzęta są nieme, tylko dlatego że są nieme dla jego tępej percepcji. "
- Tośka
- Kontakt:
Re: Ibbie ,samiczka do adopcji Kraków
Niestety mam kiepski aparat i tylko takie zdjęcia robi. Jest trochę wystraszona,została znaleziona w takim kartonie 12cm/22cm
" Zarozumiałością oraz bezczelnością człowieka jest mówienie, że zwierzęta są nieme, tylko dlatego że są nieme dla jego tępej percepcji. "
-
- Miejscowość: Włocławek
- Kontakt:
Biedulka , bardzo ładna panienka
- silje
- Moderator globalny
- Miejscowość: Sztum/Czernin
- Kontakt:
O kurcze, co za bezmózg wywalił świnkę, w dodatku w takim pudełku, w którym ledwo się ruszyć może.
Śliczna świnusia, kolorki ma jak mój Kubuś.
Śliczna świnusia, kolorki ma jak mój Kubuś.
Moje kochane świnki (po)morskie: Bronek, Finka, Dorjan, Sajka, Imre, Lotka+ 11 w DT
- Tośka
- Kontakt:
Tak siedziała najprawdopodobniej całą noc. Martwi mnie to ,że pochodzi trochę,skubnie coś i się kładzie. W poniedziałek wraca z urlopu dr Baran to może mi się uda do niego dostać. Jak myślicie?
Teraz ma klatkę 120cm,dużo miejsca a praktycznie nie przechodzi na drugi koniec.
Teraz ma klatkę 120cm,dużo miejsca a praktycznie nie przechodzi na drugi koniec.
- Panna Fiu Fiu
- Administrator
- Miejscowość: Chorzów
- Kontakt:
Może była w malutkiej klatce i przeraża ją ta przestrzeń? Patrząc na to w jak "wielkim" kartonie ją znaleziono to wszystko możliwe.
Spróbuj może np. hamakiem zakryć część klatki, żeby miała taki duży domek? Może wtedy się ruszy?
Spróbuj może np. hamakiem zakryć część klatki, żeby miała taki duży domek? Może wtedy się ruszy?
- Cynthia
- Moderator globalny
- Miejscowość: Kęty/Zielonka
- Kontakt:
Może ona potrzebuje świńskiego towarzystwa, żeby się ośmielić...
A może ona zaciążona,ciężarne tak mają że leżakują.Albo braki witaminy c i zaczątki ma tych braków.
- Tośka
- Kontakt:
Od dzisiaj podaję witaminę C wszystkich 7 świniom. Zaczęła jeść więcej,ale siana,trawy i pietruszkę zieloną. Pije Zjadła kolbę ,miała ją od właścicieli sklepu ,którzy ją znaleźli. Może zaciążona... będę obserwować. Obok niej w klatce jest proś mojej koleżanki i Ibbie zachowuje się przyzwoicie. JEst słodziutka ,ale wystraszona . Zaraz uszyję jej hamak