Kiwi, Soia & Gofer - nowe świnkopudełko!
Moderator: pastuszek
					Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
	Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
- 

sempreverde
Re: Kiwi, Soia & Gofer
Mam ale właśnie takie stare... To nie są fajne do skubania, bo są twarde. Słuszny pomysł porcello, pójdę jej coś pozbierać w tym tygodniu 

- 

koni
jak Quik zaczął skubać matę, podkład i polarki, to wrzuciłam im korę brzozy i rolki po papierach toaletowych. Pomogło w 100%

- pucka69
- Wiceprezes ds. finansowych
- Miejscowość: Warszawa - Ursynów
- Kontakt:
To druga świnka która jest pożeraczonorkowcem! Jeszcze kluska u azb zdemolowała norkę, ale ona zrobiła jedną wielką dziurę. Podrzuć kiedyś, może da się zreperować?

- 

sempreverde
Może się da... Ona uwielbia łapać te nitki i za nie ciągnąć, nie robi tych dziur specjalnie, tylko jakoś tak wychodzi.   

Rurka po papierze nie robi na niej wrażenia, drewniane gryzaczki też nie... Spróbuję z patyczkami.

Rurka po papierze nie robi na niej wrażenia, drewniane gryzaczki też nie... Spróbuję z patyczkami.
- Dzima
- Miejscowość: Rogoźno
- Kontakt:
Spróbuj z piłeczką http://hipcio.sklep.pl/produkt/trixie-p ... 10cm-61825  u mnie była wręcz rozchwytywana, a po tygodniu w klatce był już tylko dzwonek  

Pyrka
Za TM Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
 Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia

Za TM
 Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
 Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia- 

sempreverde
Kurczę, chciałam wziąć takie: http://hipcio.sklep.pl/produkt/trixie-p ... niny-45728
Myślicie że mniej fajne? A może wziąć i takie, i taką z trawy?

Myślicie że mniej fajne? A może wziąć i takie, i taką z trawy?

- Dzima
- Miejscowość: Rogoźno
- Kontakt:
Ale to chyba niejadalne?   mają ją tylko rozerwać? Z trawy lepsza, bo skonsumują
  mają ją tylko rozerwać? Z trawy lepsza, bo skonsumują  

Pyrka
Za TM Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia

Za TM
 Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia- porcella
- Moderator globalny
- Miejscowość: Warszawa
- Kontakt:
Taką z trawy na pewno gdzieś mam, bo moje towarzystwo nie ruszyło nawet tego dzwonka. Szukać?

- pucka69
- Wiceprezes ds. finansowych
- Miejscowość: Warszawa - Ursynów
- Kontakt:
tunel z siana jest super do gryzienia! moje gryza też taką piłkę - szkielet drewniany a w środku dzwoneczek. a może wapienko? Nie zaszkodzi chyba?

- 

sempreverde
No nieee, trąbimy przecież wszem i wobec że wapienko rozwala wątrobę. Żadnych wapienek.
Tunel z siana super sprawa, myślałam też o domku z siana, jak tylko wreszcie zbuduję z TŻ porządną zagrodę dla towarzystwa. Bo teraz dwa domki nie wejdą, a i z tunelem może być kiepsko... Tunel może fajniejszy, bo nie da się do niego zagnać świnki i łoić, do czego niestety Kiwi ma tendencje.
@porcella - byłabym wielce zobowiązana za poszukanie piłeczki
@Dzima - dobierałam piłeczkę podług upodobań Soi, a że rozskubała szałową norkę Gofra to wybrałam jej też takie sznurkowe piłeczki.

Tunel z siana super sprawa, myślałam też o domku z siana, jak tylko wreszcie zbuduję z TŻ porządną zagrodę dla towarzystwa. Bo teraz dwa domki nie wejdą, a i z tunelem może być kiepsko... Tunel może fajniejszy, bo nie da się do niego zagnać świnki i łoić, do czego niestety Kiwi ma tendencje.
@porcella - byłabym wielce zobowiązana za poszukanie piłeczki

@Dzima - dobierałam piłeczkę podług upodobań Soi, a że rozskubała szałową norkę Gofra to wybrałam jej też takie sznurkowe piłeczki.