Futrzaczki Paprykarza [*]
Moderator: pastuszek
- Mysz
- Miejscowość: Mrągowo
- Kontakt:
Re: Radiska, Faza, Izaura, Stefania [*]
Dla Stefanii. 

- 

miŁOŚniczka
Pamięci Stefanii, biegaj szczęśliwie za TM.  

- 

paprykarz
Odeszła Mariolka, siostra bliźniaczka Marlenki. Urodziła się u mnie w nocy 12-13 grudnia 20011 r. Po porodzie była mała i słaba, dokarmiałam ją i walczyłam o jej życie.  A dziś już jej nie ma  

Nie wiem co się stało. Kładłam się po północy spać i było ok a dzisiaj znalazłam ja martwą koło miski. Nie mam nawet sił płakać, jestem w strasznym szoku. Odeszła nagle tak jak jej mama Szyszka. Podejrzewam, że to mogło być serce.
 Nie mam nawet sił płakać, jestem w strasznym szoku. Odeszła nagle tak jak jej mama Szyszka. Podejrzewam, że to mogło być serce. 
Znowu wydaje mi się, że nie powinnam brać kolejnych świnek, że źle zrobiłam biorąc Władę i Junę, że coś zaniedbałam. Jestem już wypalona 

Mariolko, biegaj szczęśliwa za TM z mamusią i innymi prośkami.

Nie wiem co się stało. Kładłam się po północy spać i było ok a dzisiaj znalazłam ja martwą koło miski.
 Nie mam nawet sił płakać, jestem w strasznym szoku. Odeszła nagle tak jak jej mama Szyszka. Podejrzewam, że to mogło być serce.
 Nie mam nawet sił płakać, jestem w strasznym szoku. Odeszła nagle tak jak jej mama Szyszka. Podejrzewam, że to mogło być serce. Znowu wydaje mi się, że nie powinnam brać kolejnych świnek, że źle zrobiłam biorąc Władę i Junę, że coś zaniedbałam. Jestem już wypalona

Mariolko, biegaj szczęśliwa za TM z mamusią i innymi prośkami.

- Cynthia
- Moderator globalny
- Miejscowość: Kęty/Zielonka
- Kontakt:
Re: Radiska, Faza, Izaura, Stefania, Mariolka [*]
Paprykarz strasznie współczuję

- martuś
- Miejscowość: Złocieniec
- Kontakt:
Aguś wiesz, że to nie Twoja wina  Skoro Szyszka i ona odeszły nagle to niestety może były obciążone genetycznie. Zwierzaki mają u Was fantastyczny dom, są kochane, rozpieszczone, mają cudowną opiekę. Wiem, że teraz jest ciężko
 Skoro Szyszka i ona odeszły nagle to niestety może były obciążone genetycznie. Zwierzaki mają u Was fantastyczny dom, są kochane, rozpieszczone, mają cudowną opiekę. Wiem, że teraz jest ciężko  

Dla Mariolki na drogę

Skoro Szyszka i ona odeszły nagle to niestety może były obciążone genetycznie. Zwierzaki mają u Was fantastyczny dom, są kochane, rozpieszczone, mają cudowną opiekę. Wiem, że teraz jest ciężko
 Dla Mariolki na drogę

- silje
- Moderator globalny
- Miejscowość: Sztum/Czernin
- Kontakt:
Aga, czasem tak jest  .. To nie Twoja wina przecież.
 .. To nie Twoja wina przecież.
Trzymaj się.
Dla Mariolki

.. To nie Twoja wina przecież.
 .. To nie Twoja wina przecież.Trzymaj się.
Dla Mariolki

Moje kochane świnki (po)morskie:  Bronek, Dorjan, Lotka +21 w DT

- 

Ameba
- Miejscowość: okolice Gliwic
- Kontakt: