Też bym takie chciała, ale nie mam miejsca i zdolności a poza tym już mam jedną mini "samoróbkę"
  Też bym takie chciała, ale nie mam miejsca i zdolności a poza tym już mam jedną mini "samoróbkę"  
Moderator: Pulpecja
 Będę w domu to wstawię zdjęcia mieszkanka moich maluchów
 Będę w domu to wstawię zdjęcia mieszkanka moich maluchów 
 Tak chrupią, że aż miło!
 Tak chrupią, że aż miło!   
  Niedługo będzie tak jak mówi mój chłopak: "Skończycie w kartonie paskudne świntuchy"
 Niedługo będzie tak jak mówi mój chłopak: "Skończycie w kartonie paskudne świntuchy"  :D
:D 
 Może faktycznie się nudzą.
 Może faktycznie się nudzą. Szkoda, że nie mam aż tyle miejsca... Dodaj
  Szkoda, że nie mam aż tyle miejsca... Dodaj   jak chłopaki już się przeprowadzą
 jak chłopaki już się przeprowadzą 
 Niestety nie do końca wygląda tak jak chciałam, ale to kwestia wymiany kocyków na jakieś weselsze
 Niestety nie do końca wygląda tak jak chciałam, ale to kwestia wymiany kocyków na jakieś weselsze 

Chłopcy na pewno są zadowoleni
 Chłopcy na pewno są zadowoleni  Lubię oglądać zdjęcia samoróbek
 Lubię oglądać zdjęcia samoróbek 

Teraz przynajmniej nie będę znajdowała tyle mokrych plam w pokoju, bo chłopaki tak zadowoleni, że nie chcą wychodzić
 Teraz przynajmniej nie będę znajdowała tyle mokrych plam w pokoju, bo chłopaki tak zadowoleni, że nie chcą wychodzić