Wymiziaj starsze i młodsze ode mnie

Moderator: pastuszek
druga to musi byc musowoSnajperka pisze:No... To już ładne stadko...Plus tymczaski... Łał! A ja tak bardzo bronie się przed drugą..
![]()
Wymiziaj starsze i młodsze ode mnie
hahah Grusza pewnie zadomowiła się na całego i chciała Ci oznajmić, że ona jest Panią a nie Tyjolka pisze:Dziś Grusza oszalała![]()
od godz 7 rano biegała po całym pokoju z wrzaskiem, terkocze zawsze jak biega, ale dziś były piski. Prosiłam ją o ciszę, bo niedziela, pani wreszcie ma wolną, ale nic z tego
ona nawet oznajmiac tego nie musi, ja to wiemanuleczka pisze:hahah Grusza pewnie zadomowiła się na całego i chciała Ci oznajmić, że ona jest Panią a nie Tyjolka pisze:Dziś Grusza oszalała![]()
od godz 7 rano biegała po całym pokoju z wrzaskiem, terkocze zawsze jak biega, ale dziś były piski. Prosiłam ją o ciszę, bo niedziela, pani wreszcie ma wolną, ale nic z tego
he he, no nie wiemAssia_B pisze:Ja myślę, że ona bardziej chciała powiedzieć: "Super, że masz wolną niedzielę. Spędzimy ją całą razem na jedzeniu, mizianiu i wspólnych zabawach"
hahahahha ja polecam z całego serca łysą. Moje baby bez siebie żyć nie potrafiąCasia pisze:No ja na razie przebrnęłam przez zakup klatki 120 cm mam ok 20 dni żeby meza przygotować na swinke , mało tego, on jeszcze musi ze mna po nia podjechać, to będzie ciezka przeprawa .
Jolu do Twojego osobistego stadka pasuje jak nic czwarta łysa