Nie no, klucz jest bardzo prosty: długowłosa, rozetka, krótkowłosa świnka... Cały podstawowy przekrój futrzatych

Moderator: pastuszek

radosna, grzeczna, bystra i daje radę z Kiwką. Nie jest sierotą życiową jak Gofer
 radosna, grzeczna, bystra i daje radę z Kiwką. Nie jest sierotą życiową jak Gofer   Tłumaczyłam Kiwi "lepszej siostry nie będzie!".
 Tłumaczyłam Kiwi "lepszej siostry nie będzie!".
 Miałam ten luksus, że wiedziałam, że jak się nie przyjmie, to zostanie u mnie na DT i powędruje do innego fajnego świnkostada. Panna ma ok. pół roku teraz, waga ok. 700g, maść tricolor bardzo naciągany, bo kolorową ma tylko głowę, te brudy na dupce to po sterylizacji - prewencyjnie, na moje życzenie.
 Miałam ten luksus, że wiedziałam, że jak się nie przyjmie, to zostanie u mnie na DT i powędruje do innego fajnego świnkostada. Panna ma ok. pół roku teraz, waga ok. 700g, maść tricolor bardzo naciągany, bo kolorową ma tylko głowę, te brudy na dupce to po sterylizacji - prewencyjnie, na moje życzenie.  Do świnek jest idealna, nie wykazuje cienia agresji - pewnie dlatego udało się jej wpasować między Kiwi a Gofra. Równocześnie nie da sobie w kaszę dmuchać i sobą pomiatać, szybko wyczaiła, kto tu ma nierówno pod sufitem i od kogo należy odskoczyć, jak zobaczy się Oko Zła. Tak, na razie zdarza się jej dostać szczypa w dupkę z byle powodu, ale absolutnie się tym nie przejmuje, je i cieszy się życiem. Kiwka niestety jest jędzą i charakteru jej nie zmienię...
 Do świnek jest idealna, nie wykazuje cienia agresji - pewnie dlatego udało się jej wpasować między Kiwi a Gofra. Równocześnie nie da sobie w kaszę dmuchać i sobą pomiatać, szybko wyczaiła, kto tu ma nierówno pod sufitem i od kogo należy odskoczyć, jak zobaczy się Oko Zła. Tak, na razie zdarza się jej dostać szczypa w dupkę z byle powodu, ale absolutnie się tym nie przejmuje, je i cieszy się życiem. Kiwka niestety jest jędzą i charakteru jej nie zmienię... 
 haha jest i świneczka, GRATULUJĘ wszystkim Paniom i Goferkowi.
  haha jest i świneczka, GRATULUJĘ wszystkim Paniom i Goferkowi.