Świnkowe życie Pieszczocha [*] i Alvina [*] oraz Dastiego

Pamięci tych, które odeszły...

Moderator: pastuszek

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
kimera
Moderator globalny
Miejscowość: Łódź
Kontakt:

Re: Świnkowe życie Pieszczocha i Alvina :)

Post autor: kimera »

Ciucholandy są najlepsze, jeśli potrzebujecie czegoś odlotowego. Na pewno w którymś znajdziecie wszystko, co jest potrzebne do skompletowania stroju hipisowskiego. Nie zapomnijcie o chustce do zawiązania na głowie, koralach etnicznych, wielkich okularach a'la mucha, kamizelkach, etc.
Assia_B

Post autor: Assia_B »

Dzięki za radę :D Może spróbuję :) W sumie o tym nie pomyslałam...
katiusha

Post autor: katiusha »

No źle pościeliłaś jego zdaniem :rotfl:
Awatar użytkownika
Lilith88
Miejscowość: Gdańsk
Kontakt:

Post autor: Lilith88 »

katiusha pisze:Bo teraz to wszystko na jedna modłę...Modne i już - ale zawsze tylko przez jeden sezon.. :x
No właśnie a ja nienawidzę takich rzeczy.. wrr.. lubię klasyczne ale z jakimś smaczkiem i ponadczasowe, eleganckie ale z pazurem, rockowe ale kobiece. Kocham wszystko co czarne, skórzane i z ćwiekami ale bez przesady, z wyczuciem i kocham takie od zawsze a jak się robi tandetne i kiczowate, bo landryny zaczynają takie rzeczy nosić to mi się płakać chce.. No ale co poradzić :idontknow:

No co jego dom to sobie mebluje po swojemu :D moi też zawsze przestawiają i nie może być nic tam gdzie ja im włożyłam, jakby umieli hamak przepiąć to też by pewnie zmienił miejsce :laugh:

Moim zdaniem zamiast chustki lepsze by były kwiaty np. opaska ala wianek, a okulary jak dla hipiski to bardziej pilotki koniecznie z kolorowym szkłem, a jak do rozkloszowanej sukienki to wtedy zgadzam się duże ale koniecznie kwadratowe albo jak najbardziej okrągłe byle nic po środku, pamiętajmy, że lata 60 to geometria! :D
Assia_B

No chyba :rotfl: Dobrze, że jeszcze nie wpadł na to, zeby na jednym się położyć, a drugim przykryć bo bym się zaczęła zastanawiac czy to na pewno świnka morska :rotfl:

Właśnie wolałabym iść jednak w stronę sukienki, no ale zobaczymy :) Mam jeszcze chwile. Zazwyczaj chodzę w spodniach, więc chciałam zaszaleć :D
katiusha

Post autor: katiusha »

Lilith, mam to samo.. :roll: Assia - powodzenia ze strojem, fotkę pyknij, jak się ubierzesz :102:
Awatar użytkownika
Lilith88
Miejscowość: Gdańsk
Kontakt:

Post autor: Lilith88 »

A może tego typu sukienka?
Obrazek
Obrazek

Teraz są modne to powinno się dać coś takiego znaleźć, i do tego właśnie duże czarne lub w mocnym kolorze (czerwony, śliwka, pomarańcz) okulary, buty w stylu tych z pierwszego zdjęcia, włosy wysoko spięte o tak:
Obrazek
albo na Brigitte Bardot
Obrazek
Obrazek

i oszczędnie z biżuterią czyli lekko wiszące kolczyki i delikatna bransoletka, aaa no i oczywiście klasyczna kopertówka może np. pod kolor okularów ;)

Się wkręciłam :lol:
Harvejowa

Post autor: Harvejowa »

Jak ja się cieszę, że moja mama szyje cuda ;p na co dzień jeszcze się coś znajdzie po dłuuuugich poszukiwaniach ale na jakieś wyjście, wesele, imprezę karnawałową? nie do zrobienia...a jeszcze przy moim wzroście i sylwetce ;/
Wierze, że coś wymyślisz ;d jak mój kolega w lumpeksie kupił ''futro'' za 20zł na imprezę, to Ty nie dasz rady ? :D

Z pomysłami prosiaków nie wygrasz :) u mnie chwilowo najbardziej pomysłowy jest chomik...przykrywamy dalszą część akwarium zeszytem...i mój luby zapomniał go położyć wczoraj...cóż..znalazł chomika o 3 w nocy w łazience...aż mi zaczyna jej być szkoda...bo jej chyba ciasno jest ;( skoro ucieka

przykryć...hmmm myślę, że to kwestia czasu ;p mój Harvey jak był malutki to się przykrywał ;p
Assia_B

Zobaczę jeszcze, nie chcę też za bardzo wydziwiać, bo chce sie dobrze czuć. Widziałam fajna sukienke, taką odcinaną od biustu trochę a la Dirty Dancing :-) a impreza tak właśnie sie nazywa... Może w tą stronę... Plus jakaś opaska na głowę i spięte włosy :D

Ten Twój chomik to kaskader jak ten Anyi :D Może po prostu chce pozwiedzać...
Przykrywajaca świnka - fajnie :D
koni

Post autor: koni »

Assia_B pisze:Rozumiem :) No ja mleczy, ani trawy nie gotowałam... ;) I teraz boję się dawać cokolwiek z dworu... Pozostaje czekać na jabłonkę ze sprawdzonego źródła!
Mi jabłonkę 1,5 tygodnia temu szwagier ze wsi przywiózł. Wstawiłam do wody i dzisiaj już rozwijają się listki. Myślę, że za kilka dni dam chłopakom już do spróbowania. Następnym razem poproszę o przywiezienie całego drzewa :lol:
ODPOWIEDZ

Wróć do „In Memoriam”