Dixie na zawsze w moim sercu

Pamięci tych, które odeszły...

Moderator: pastuszek

ODPOWIEDZ
black_sheep

Re: Dixie moja świnka :)

Post autor: black_sheep »

Inez, no wiesz! :) Wtedy dostałam DeeDee, nie miała jednego oczka i nikt jej nie chciał, ale Dixie jest bardzo piękna, wszak już drugi raz będzie w kalendarzu :102: Dzięki za odwiedziny :) Ja też Was wszystkich pamiętam, i świnki też :) Moja pierwsza świnka miała ok 8 lat i 4 miesiące, więc jeszcze dużo czasu przed Wami:)
Zaffiro

Post autor: Zaffiro »

No tak walczymy, ale się nie poddamy :D trzeba być dobrej myśli ;)
Awatar użytkownika
Inez
Miejscowość: Niedzica
Kontakt:

Post autor: Inez »

Faktycznie to chodziło o DeeDee. Zresztą ona też nie była brzydką świnką, chociaż są ludzie, którzy chcą mieć zwierzęta bez żadnej skazy.
Obrazek

W pilnych sprawach proszę o pw.
ANYA

Post autor: ANYA »

Inez pisze:Faktycznie to chodziło o DeeDee. Zresztą ona też nie była brzydką świnką, chociaż są ludzie, którzy chcą mieć zwierzęta bez żadnej skazy.
Bo pewnie te osoby tez sa bez skazy :roll: Idealni! Swinke bez skazy kazdy moze miec a sztuka jest pomoc swince po przejsciach i zapewnic jej wszystko co potrzebuje.
black_sheep

Dlatego jak już przygarniać, to te z małą szansą na adopcje :) Choć nie powiem, bym dobrze sprostała zadaniom jakie wzięłam na siebie :(
Ostatnio zmieniony 21 sty 2015, 16:37 przez black_sheep, łącznie zmieniany 1 raz.
Zaffiro

Dlaczego z brzydotą? są cudne :love:
black_sheep

Nie widać, ale obie nie miały drugiego oczka, więc przez to nie były atrakcyjne pod względem adopcyjnym :sadness: Oczywiście, że cudne, bardzo za nimi tęsknie...
Zaffiro

Co z tego, że nie maja drugiego oczka i tak są cudne ;) :buzki:
black_sheep

Jesteśmy po wizycie kontrolnej iiiiiiiiiiiii............. Dixie jest już ZDROWA :yahoo: :jupi:
Oczywiście jest osłabiona po chorobie, w jedzeniu trochę wybrzydza, ale smakołyki wcina szybciutko. Antybiotyk nie został przedłużony, płucka czyste, uszko zdrowe, teraz tylko witaminki i buziaczki są zalecone :)

"Wyraźnie coś czuję, dawaj ogóra!!! "

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Coś dla tych, co myślą, że Dixie je ze skórką :P

Obrazek
Luna_Luna
Miejscowość: Gdynia
Kontakt:

Post autor: Luna_Luna »

Jej córka wszystkie warzywa je bez skóry a z ogórka zostają okrągłe skórki.
ODPOWIEDZ

Wróć do „In Memoriam”