Świnkowe życie Pieszczocha [*] i Alvina [*] oraz Dastiego

Pamięci tych, które odeszły...

Moderator: pastuszek

ODPOWIEDZ
katiusha

Re: Świnkowe życie Pieszczocha i Alvina :)

Post autor: katiusha »

No i eleganckie domostwo :102: A jaki napis! :szczerbaty:
KiteeKatt

Post autor: KiteeKatt »

Też zwróciłam uwagę na ten napis - domek podbity! :lol: Dobra robota. Nie mają problemu z wchodzeniem po deseczce na górę?
Assia_B

Post autor: Assia_B »

katiusha pisze:A jaki napis! :szczerbaty:
Sama wymyśliłam :szczerbaty: Żeby był napis :szczerbaty:

Co do wchodzenia, no to cóż... Podejrzewam, że Pieszczoch nigdy nie wejdzie na górę, bo na stary domek też nie wchodził... No chyba, że mnie kiedyś zadziwi... A Alvin z tego co widzę woli wskakiwać :P To jest nasz gimnastyk kochany! Zastanawialiśmy się jeszcze nad przymocowaniem takich małych deseczek jako schodki, ale zobaczymy :) To zawsze da się zrobić.

Obcinanie pazurków zakończone sukcesem!
Rozetka

Post autor: Rozetka »

Ale mają chłopaki rezydencję piękną :)
Assia_B

Jeszcze parę takich komentarzy i mój TŻ urośnie kolejne parę cm :P A już ma ponad 190 :P No, ale przynajmniej w szpilkach można chodzić :P Cieszymy się, że się podoba! Świniakom chyba też bo już w nim siedzą. Podoba im się też ta "rampa". Biegają pod nią cały czas - nowa atrakcja :)

Położyłam na pięterku kawałek polarku, żeby było wygodniej :)
Zaffiro

Post autor: Zaffiro »

Noo śmiało powiem, że ma ten twój TŻ mega talent :D domek cudo :love: wielki szacun :like:
Assia_B

Najlepsze jest to, że on się czasem denerwuje na chłopaków albo mówi, że za dużo czasu im poświęcam, a potem "wybuduję im domek, taki dwupiętrowy" :P
Awatar użytkownika
Lilith88
Miejscowość: Gdańsk
Kontakt:

Post autor: Lilith88 »

Piękny domek :love: a napis w ogóle rewelacja! :shakehands:
Assia_B

Uwaga uwaga Alvinek zadomowił się na pięterku. Wchodzi i schodzi :D

Ciężko było wypalić literki z imienia Pieszczocha, no ale się udało :D Teraz wszyscy będą wiedzieć, że to ich prywatny domek - taka tabliczka na drzwiach :P

EDIT:

W dalszym ciągu nie umiem ustawić aparatu w nowym telefonie, żeby robił ostrzejsze zdjęcia... A tylko telefon miałam pod ręką :( Przepraszamy za bałagan, ale jeszcze przed codziennym sprzątaniem bobków :redface:

Obrazek

Obrazek
Awatar użytkownika
martuś
Miejscowość: Złocieniec
Kontakt:

Post autor: martuś »

Pieszczocha przekupiliście sianem czy go tam wsadziliście? :szczerbaty: Domek FANTASTYCZNY :ok: Ja na schodki przykleiłam matę łazienkową żeby lepiej się kluchom chodziło (ale one i tak wolały wskakiwać). Ciekawe czy chłopcy nie będą sikać na górze :nie_powiem:
Obrazek
ODPOWIEDZ

Wróć do „In Memoriam”