Sklep Hipcio

Wątki nieaktywne a godne zachowania

Moderator: porcella

Regulamin forum
1. Do działu archiwum bez zgody admina nie wolno przenosić wątków z wyjątkiem:
a. nieaktywnych/zamkniętych wątków adopcyjnych;
b. wątków związanych z akcjami, imprezami które już miały miejsce.
W innych przypadkach tematy mogą zostać skasowane bez wcześniejszego ostrzeżenia.
Wątki przenoszone do działu "Archiwum" muszą zostać zamknięte.
Zablokowany
boe22

Re: Sklep Hipcio

Post autor: boe22 »

Ja też zamawiam za więcej niż 100(mam 6 świń), ale za pobraniem- ze względu na kurierów(dłuuuuga historia :angry: ).
Awatar użytkownika
Panna Fiu Fiu
Administrator
Miejscowość: Chorzów
Kontakt:

Post autor: Panna Fiu Fiu »

Ja też niestety zdradzam :idontknow: Ale jak robię zakupy to zazwyczaj za ok. 500 zł i dla całego stada (świnie, koty, pies) więc nie opłaca mi się zamawiać w rożnych sklepach. Ale jak zamawiam tylko dla świnek to w Hipciu :D
Obrazek
boe22

Post autor: boe22 »

To, czym karmię psa jest droższe w sklepach internetowych, niż w pierwszym lepszym sklepie w mieście- sprawdzałam.
Dlatego w sklepach internetowych kupuję tylko dla świń(bo tu z kolei odwrotna sytuacja).
Awatar użytkownika
pastuszek
Miejscowość: Wrocław
Kontakt:

Post autor: pastuszek »

Boe skumaj się z kimś z Bydgoszczy na wspólne zamawianie i będzie cacy :ok:
Awatar użytkownika
martuś
Miejscowość: Złocieniec
Kontakt:

Post autor: martuś »

Ja też dla świnek będę robiła zamówienie tylko tutaj :102: Złożyłam przed chwilą kolejne zamówienie (na wypróbowanie wzięliśmy trovet). Wcześniej tę karmę znalazłam tylko na animalii a że tam w ogóle nie robię zakupów więc nie miałam okazji wypróbować tej karmy. Oczywiście brit i ziołowo-warzywna z hp zamówione :szczerbaty:
Obrazek
Awatar użytkownika
Dzima
Miejscowość: Rogoźno
Kontakt:

Post autor: Dzima »

A jak im idzie jedzenie Brita? Kurczę piszcie jakieś opinie przy produktach, bo nie ma się czym kierować :roll: Ja wczoraj zamówiłam Brita i Selective. Jak będzą jadły to kupię duże paczki.
Pyrka
Za TM :candle: Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
Awatar użytkownika
martuś
Miejscowość: Złocieniec
Kontakt:

Post autor: martuś »

Moim smakuje brit i selective. Karmę ziołowo-warzywną też ładnie jedzą. Tym razem zamówiłam trovet na wypróbowanie bo części świnkom smakuje a części nie :idontknow:
Obrazek
Awatar użytkownika
dortezka
Miejscowość: Wrocław
Kontakt:

Post autor: dortezka »

Dzima pisze:A jak im idzie jedzenie Brita? Kurczę piszcie jakieś opinie przy produktach, bo nie ma się czym kierować :roll: Ja wczoraj zamówiłam Brita i Selective. Jak będzą jadły to kupię duże paczki.
Dzima, moje za brita mnie oddadzą w zamian :szczerbaty:

a ja tam ze sklepu jestem zadowolona na 110% z cen a w szczególności z dostaw :D
jedyne co mi się nie podoba to to, że nie mogę się opanować przy zamawianiu i wydaję za dużo :szczerbaty: (albo to świnie za dużo jedzą?? :think: )
Wątek moich Pipulek: :love:
http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... f=55&t=658

Halinko, Pigulku, Balbisiu, Fifi&Rifi, Freciu.. tęsknimy :cry: http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... =71&t=4215
elido

Post autor: elido »

Jak widać każda świnka lubi co innego :lol: Jedne pałaszują Brita, inne Trovet a inne wolą klasykę czyli Verselę ;)

A dla świnek ( i nie innych gryzoniowych towarzyszy) mamy dziś kilkanaście nowości.
Na sklepie pojawiło się wiele nowości marki Zolux :102: m.in.
- kąpielówki
- nowe rodzaje i zestawy miseczek
- zamykane paśniki i kule do siana
- kuwety z rusztem
- preparaty na brzusia i przeciw pasożytom

Więcej na: http://hipcio.sklep.pl/nowosci

Obrazek
Awatar użytkownika
Dzima
Miejscowość: Rogoźno
Kontakt:

Post autor: Dzima »

Dostawa rewelacyjna! Zamówiłam w poniedziałek prawie wieczorem, a w środę do południa było! :shakehands:
Pyrka
Za TM :candle: Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
Zablokowany

Wróć do „Archiwum”